@PanEdzio: bezpieczne, dawaj spokojnie po oporach, tylko poczekaj na lekki przymrozek i oblodzenie na drogach, dopiero wtedy wyjedź. Jednego kretyna miej pod tym tagiem. Miłej jazdy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sepang: Im mniej części, tym lepiej. Tobie na drugim końcu miasta zerwie się linka od hamulca i będziesz musiał z niesprawnym rowerem kilometry walić na piechotę, a ja będę się z ciebie śmiał i jechał dalej ¯\_(ツ)_/¯
Poza tym jazda na ostrym kole dostarcza więcej frajdy, niż wolnobieg. Może to cię przekona? ( ͡º͜ʖ͡º)
Może kiedyś założę sobie hamulec jak przeprowadzę się w góry,
@PanEdzio: jeździj śmiało, a p----------m ludzi, którzy nie rozumieją o co chodzi w ostrym się nie przejmuj. Tylko uważaj na torach i nie jeździj po lodzie.
@DerMirker: Przewróciłem się kiedyś na śliskiej drodze, ale nie jechałem wtedy na ostrym, tylko na torpedo z porządnymi grubymi oponami ¯\_(ツ)_/¯
Na ostrym wydaje mi się, że podczas jazdy jestem bardziej skupiony i ostrożniejszy, dlatego na tego typu rowerach jeszcze nigdy (odpukać) nie miałem, żadnych przykrych zdarzeń, a trochę kilometrów już zrobiłem, bo jeżdżę ok. 10 lat ʕ•ᴥ•ʔ
@PanEdzio: To po się pytasz skoro sam lepiej wiesz, jeżeli chcesz znać moje zdanie to hamulec z przodu uratował mi kilka razy dupe, dodatkowo jak założysz sobie dwie klamki szosowe to masz dodatkowo nową wygodna pozycje do jazdy.
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
#rower #pytanie #pokazrower #ostrekolo
sorry, ale jeśli ktoś wysuwa argument kosztów przy hamulcach, to niech lepiej chodzi piechotą
nieważne jak ironiczny był twój post
@PanEdzio najtańsze klocki 5zl, droższe 25 Odpowiedniki w decathlonie 8.99 i 29.99 Słabe argumenty
Poza tym jazda na ostrym kole dostarcza więcej frajdy, niż wolnobieg. Może to cię przekona? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Może kiedyś założę sobie hamulec jak przeprowadzę się w góry,
Na ostrym wydaje mi się, że podczas jazdy jestem bardziej skupiony i ostrożniejszy, dlatego na tego typu rowerach jeszcze nigdy (odpukać) nie miałem, żadnych przykrych zdarzeń, a trochę kilometrów już zrobiłem, bo jeżdżę ok. 10 lat ʕ•ᴥ•ʔ