Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +719
Wielkie ROZDAJO nudesków #kleboldswaifu. Plusik = losowy materiał z of. Zielonki dupa cicho.
Strach plusowac, ale wiem że wasza ciekawość wygra ( ͡º ͜ʖ͡º) #rozdajo
Strach plusowac, ale wiem że wasza ciekawość wygra ( ͡º ͜ʖ͡º) #rozdajo
CePeK +5
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem
Pytanie do osób, które niedawno wykańczały wnętrze, takie są aktualnie stawki za samą robociznę (Poznań), czy tu jednak wykonawca zaszalał?
Zakładam, że część materiałów jak np. farby są w cenie, ale i tak wydaje się dość sporo.
Mieszkanie 80m2 (ale niestandardowa wysokość 3m), wychodzi jakieś 1150zł/m2 za same prace, bez materiałów oraz bez zmian w instalacji elektrycznej (to będę musiał osobno ogarnąć).
Pytanie do osób, które niedawno wykańczały wnętrze, takie są aktualnie stawki za samą robociznę (Poznań), czy tu jednak wykonawca zaszalał?
Zakładam, że część materiałów jak np. farby są w cenie, ale i tak wydaje się dość sporo.
Mieszkanie 80m2 (ale niestandardowa wysokość 3m), wychodzi jakieś 1150zł/m2 za same prace, bez materiałów oraz bez zmian w instalacji elektrycznej (to będę musiał osobno ogarnąć).
Zamówiłem około 6kg różnych smaków opisy moich doświadczeń poniżej.
Pierniki- piękny zapach piernika naprawdę aromat było czuć od razu po otworzeniu paczki, w smaku nie przypadły mi do gustu (nie lubię piernika xD) ale zjadłem spokojnie wszystkie.
Malinki- malinki jak malinki smaczniejsze na niż odpustowe i dużo tańsze. Serduszka- smakują jak kisiel truskawkowy/malinowy zależy kto próbował takie mieli odczucia, mi bardziej truskawką smakowało ogólnie dobre.
Rekiny- o smaku cukierków ICE chyba moje ulubione w tym zestawieniu, dużo osób jadło ale nie średnio im smakowały.
Kawowe- dużo osób zachwalało zapach jak i smak większości smakowały bardzo
Szczęki- standardowe, smaczne
Anyżki- bardzo mi smakowały, reszcie słabiej ale pewnie dlatego że nie lubią anyżu xD
kwaśne- wymiotłyresztę konkurencji numer 1. Bezprecedensowy numer jeden, później reszta smaków :P
#gusto i #pokazpsa