Aktywne Wpisy
p1p2p3p4 +658
przychlasty już grzecznie siedzą jeden obok drugiego i wysluchują poleceń szefowej, która przekazuje im PLAN DZIAŁANIA na najbliższe dni xD a tyle razy pisała, ze to "URLOP" i "WAKACJE" xD a czy ty etatowcu jeździsz na Kretę z przełożonym? xD
#izadamczyk #frajerzyzmlm
#izadamczyk #frajerzyzmlm
piip5 +525
#frajerzyzmlm to milionerzy nie wychodzą na greckie śniadanie tylko sami robią w willi jajecznicę?
Dobre pytanie, parę przemyśleń na ten temat mam ale wynika z tego to, że warto komuś naprawiać takiego "złoma" jak iPhone 5S który właśnie otrzymał najnowszą aktualizacje iOS :)
Ile 5 letnich urządzen od Sony/Samsung jest aktualizowana do najnowszych wersji Androida? Żaden? ;)
#iphone #telefony #elektronika #ciekawostki
@GnijacyNissan: ale wydaja, powiedz do Samsugowi czy Sony, to takie proste nie?
No i też w cenie tego iphona kupił bym sobie dwa telefony więc też po 5 latach miałbym najnowszy system.
@GnijacyNissan: cos w tym jest ale krol jest tylko jeden i tego fenomenu nikt z konkurencji nie zlamal, sa tylko gowno-aspiracje to wypuszczania flagowca, ktory po po roku traci polowe ceny a po roku nikt o nim nie pamieta ;) kazdy
@GnijacyNissan: nie wiem, moze wyjasnisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Choker: zapomnialem ze stare samsungi bez update dzialaja coraz lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Indeks: i to jest wlasnie TO nawet ja to rozumiem jako zatwardzialy androidowiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Choker: Już byś nie zmyślał, albo bardziej się postarał. Akurat tak się składa, że mam 6 i z żadną aktualizacją nie zwolnił ani trochę. Wręcz przeciwnie :)