Wpis z mikrobloga

Ludzie się dziwią dlaczego iPhone jest taki dobry i taki drogi?

Dobre pytanie, parę przemyśleń na ten temat mam ale wynika z tego to, że warto komuś naprawiać takiego "złoma" jak iPhone 5S który właśnie otrzymał najnowszą aktualizacje iOS :)
Ile 5 letnich urządzen od Sony/Samsung jest aktualizowana do najnowszych wersji Androida? Żaden? ;)

#iphone #telefony #elektronika #ciekawostki
Pan_Slon - Ludzie się dziwią dlaczego iPhone jest taki dobry i taki drogi?

Dobre p...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Slon jakoś nigdy nie rozumialem po co tak bardzo czekać na te aktualizacje. Pewnie może zwiększą trochę bezpieczeństwo systemu ale to i tak pomijane dla zwykłego człowieka. Może dodadzą parę nowości i tak pewnie nie używanych.
No i też w cenie tego iphona kupił bym sobie dwa telefony więc też po 5 latach miałbym najnowszy system.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Pan_Slon: nie wydają, bo wydając nowy telefon, dają mu nowe możliwości, na których chcą się skupić. to, że Apple nazywa nowością coś, co od kilku lat jest na rynku Androida, to ruchanie na kasę fanboyow, jakich tutaj jest spooooro
  • Odpowiedz
nie wydają, bo wydając nowy telefon, dają mu nowe możliwości, na których chcą się skupić. to, że Apple nazywa nowością coś, co od kilku lat jest na rynku Androida

@GnijacyNissan: cos w tym jest ale krol jest tylko jeden i tego fenomenu nikt z konkurencji nie zlamal, sa tylko gowno-aspiracje to wypuszczania flagowca, ktory po po roku traci polowe ceny a po roku nikt o nim nie pamieta ;) kazdy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pan_Slon: nie wiem, zawód w kierunku którego się uczę już któryś rok zawiera w sobie wątek urządzeń przenośnych, tu smartfonów, ale mimo wszystko nie rozumiem po c--j walić konia do ios czy androida
  • Odpowiedz
Przeciez z update na update one dzialaja coraz gorzej wiec to na minus

@Choker: zapomnialem ze stare samsungi bez update dzialaja coraz lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Mam też iPhonie 5S, który ma iOS 12.1 i wszystko na nim działa.

@Indeks: i to jest wlasnie TO nawet ja to rozumiem jako zatwardzialy androidowiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Indeks: Z jednej strony tak z drugiej to też wina aplikacji. Jak miałem 5S to z każdym następnym iOSem działał gorzej. 6 po updacie do 11 musiałem już wyrzucić bo c-----o działał i wprowadzili jakieś niepotrzebne rzeczy które utrudniały korzystanie z telefonu.
  • Odpowiedz
@wtf2009: @Choker: ale zdajcie sobie sprawe ze iOS 12 to najlepszy update jakosciowo od wydania pierwszego iOS? Przyspiesza praktycznie kazdy model. Optymalizacja jest ogromna jak sie patrzy jak sa wydawane inne softy :)
  • Odpowiedz
6 po updacie do 11 musiałem już wyrzucić bo c-----o działał i wprowadzili jakieś niepotrzebne rzeczy które utrudniały korzystanie z telefonu.

@Choker: Już byś nie zmyślał, albo bardziej się postarał. Akurat tak się składa, że mam 6 i z żadną aktualizacją nie zwolnił ani trochę. Wręcz przeciwnie :)
  • Odpowiedz