Aktywne Wpisy

nevin +63
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia

AlexBrown +2
Czy może mi ktoś wyjaśnić, skąd bierze się krytyka polityki 500+ czy innego 800+?
Przecież pieniądze na dzieci w krajach cywilizowanych są normą. Natomiast w #tymkraju wmawia nam się, że te, tak naprawdę ochłapy (w porównaniu np. z Danią), to jakieś „rozdawnictwo” XD
W Polsce nie ma żadnego rozdawnictwa. To, co ludzie zaczęli dostawać, to tak naprawdę grosze.
Nie głosowałem na PiS, ale jedną z dobrych rzeczy, którą zrobił, jest to, że
Przecież pieniądze na dzieci w krajach cywilizowanych są normą. Natomiast w #tymkraju wmawia nam się, że te, tak naprawdę ochłapy (w porównaniu np. z Danią), to jakieś „rozdawnictwo” XD
W Polsce nie ma żadnego rozdawnictwa. To, co ludzie zaczęli dostawać, to tak naprawdę grosze.
Nie głosowałem na PiS, ale jedną z dobrych rzeczy, którą zrobił, jest to, że

Miry! Otrzymaliśmy.... Uwaga....POTĘŻNY "Buzdygan Marszałka Bielińskiego" a Wy co? Dalej te swoje Firmy Roku?
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Plusujcie buzdygan, nikt nigdy nie plusuje buzdyganów (buzdygana, budygzana, buzedygana... aaaj tam, tego no, młota)
P.S.
Nagroda ta jest przyznawana corocznie osobom fizycznym i prawnym, szczególnie wyróżniającym się w życiu Powiatu Otwockiego w roku poprzedzającym przyznanie nagrody w zakresie przeciwdziałania bezrobociu na terenie powiatu otwockiego, aktywizacji lokalnego rynku pracy, promocji Powiatu Otwockiego w kraju i poza jego granicami poprzez budowanie pozytywnego wizerunku laureatów, działających na terenie powiatu otwockiego, a także w zakresie wspierania sektora pozarządowego, życia kulturalnego i społecznego na terenie powiatu otwockiego.
Dziękujemy Pan Starosta Otwocka (。◕‿‿◕。)