Wpis z mikrobloga

Piotr Kraśko Ujawnia, Jak Zarobił 2,3 Mln Dolarów Po Swoim Bankructwie. Twierdzi, Że Każdy Może To Zrobić I Demonstruje W Jaki Sposób To Zrobić Na " Dzień Dobry "!
27.11.2018
"To najlepsza okazja, jaką kiedykolwiek miałem!"
Piotr Kraśko odkrył w programie telewizyjnym "Dzień Dobry " na TVN, automatyczną platformę sygnalizacji bitcoin o nazwie BTC Profit. Koncepcja ta jest dość prosta: dajesz przeciętnemu człowiekowi, nawet jeśli nie ma on żadnego doświadczenia inwestycyjnego lub technologicznego możliwość skorzystania z rozkwitu BTC.

Użytkownik po prostu dokonuje depozytu na platformie, zazwyczaj 250$ lub więcej, a automatyczny algorytm zaczyna pracować wskazując, co zrobić dalej. Wykorzystując kombinację danych i uczenia maszynowego, algorytm rozpoznaje idealny czas na nabycie BTC po niskiej cenie i ich sprzedaż za wysoką cenę, maksymalizując tym samym zysk użytkownika.

Aby zademonstrować działanie platformy, Piotr poprosił Kinga Rusin o wpłacenie na żywo 250$ podczas programu.

"Słyszałam o BTC i ogromnych kwotach pieniędzy, które można zarobić, ale nigdy nie nabyłam tej waluty. Nie mam pojęcia, od czego zacząć. To było naprawdę proste. Mogę użyć mojej karty kredytowej do złożenia depozytu, a zrealizowany wtedy zostanie dla mnie zakup" - Kinga Rusin

Po ich pierwszym depozycie o wartości 250$, platforma tradingowa zaczęła działać, kupiła tanio, i sprzedała drogo. W ciągu trzech minut Amanda z powodzeniem zwiększyła swoje początkowe saldo do 483,18$. To zysk w wysokości 233,18$.

Wszyscy w programie, jak również pracownicy produkcji, byli pod wrażeniem tego, jak łatwo jest zarobić pieniądze. Platforma obsługuje handel przy użyciu automatycznych sygnałów Bitcoin, a ponieważ cena BTC jest stosunkowo zmienna, istnieje wiele sposobności dla zysku. #takaprawda #btc #internet
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Heh, składają zawiadomienie do prokuratury. Ciekawe jak ich dopadną. Mój przyjaciel tropi takich oszustów od lat i tylko naśladowcy niskich lotów dali się złapać. To, że internet jest anonimowy to nadal aktualna informacja. Będzie umorzenie i "po ptokach" ;(
  • Odpowiedz