Aktywne Wpisy
koronawirus +283
Mirki, nigdy Was nie prosiłem, ale teraz zajebiście proszę o pomoc. Bujam się od pół roku z zepsutym telewizorem Philipsa, który kupiłem za 6.5 tysiąca zł na xkomie i nie wiem sam co mam już robić. Serwis Philipsa to jest jakiś dramat, są tak bezczelni że to sie chyba nadaje na znalezisko. Już Wam nakreślam temat.
Pół roku temu kupiłem telewizor w sklepie #xkom , Philips 75PUS8807 75 cali za 6.5 tysiąca
Pół roku temu kupiłem telewizor w sklepie #xkom , Philips 75PUS8807 75 cali za 6.5 tysiąca
WielkiNos +18
Kobieta za pierwsze lepsze podcięcie końcówek płaci stówę. Chłop obetnie całą głowę za 19 zł!!!
I to w Warszawie!!! Za ile facet może obciąć włosy w mniejszym mieście? 10 zł? ( ಠ_ಠ)
#fryzjer #pieklokobiet #niebieskiepaski
I to w Warszawie!!! Za ile facet może obciąć włosy w mniejszym mieście? 10 zł? ( ಠ_ಠ)
#fryzjer #pieklokobiet #niebieskiepaski
Nocny gość - trollpasta
Była ciemna noc. Na dworze padał deszcz i błyskała burza. Andrzej siedział sam w domu, przesłuchał dwie płyty swojego ulubionego zespołu, przeczytał śmieszne opowiadanie a potem położył się spać. Leżał i długo nie mógł usnąć, ciągle był rozbudzany przez grzmoty na dworze.
Nagle usłyszał kroki na korytarzu. Wcale się tego nie przestraszył, pomyślał, że to jego Matka wróciła wcześniej z odwiedzin od rodziny niż planowała. Olał to i dalej próbował spać. Po chwili usłyszał, że otwierają się drzwi do jego pokoju i ktoś wchodzi.
- Sprawdza czy śpię. - pomyślał.
Czuł, że osoba, która weszła do jego pokoju stoi nad nim i wpatruje się w niego. Potem stało się coś dziwnego. Osoba, która weszła do jego pokoju zaczęła go wąchać, wąchać jego głowę, szyję i inne części ciała.
- Co do cholery? - zdziwił się.
- Może sprawdza, czy nie chlałem gdy jej nie było. - zaczął to sobie tłumaczyć.
Potem stało się coś jeszcze gorszego. Poczuł jak na jego twarz spada ślina.
- Co jest? - przeraził się.
Był naprawdę przerażony i nie wiedział co robić.
Po chwili usłyszał jak nocny gość szybko odchodzi. Zaraz po tym usłyszał jakieś drapanie po ścianie w pokoju. Andrzej zrozumiał, że osobą w jego pokoju nie jest jego Matka. Drapanie nie ustawało. Andrzej zdecydował się na odważny krok, postanowił na chwilę otworzyć oczy i zobaczyć intruza. Gdy je otworzył, błysk burzy rozświetlił pokój i przez chwilę ujrzał intruza, który stał przy ścianie i pisał coś na niej. Przerażony znów zamknął oczy. Intruz wyglądał przerażająco. Był wysoki, miał ogromną, łysą i pomarszczoną głowę, szpiczaste uszy, ubrany był w długi, czarny płaszcz do kolan, jego palce były bardzo długie. Stał i pisał coś na ścianie.
Po chwili drapanie ustało. Intruz wybiegł z jego pokoju, potem usłyszał kroki na korytarzu i odgłos zamykanych drzwi.
- Uciekł.
Postanowił wstać i sprawdzić napis, który napisał na jego ścianie intruz. Wstał zapalił światło i ujrzał napis.
Wydał z siebie krzyk przerażenia. Na ścianie widniał napis: Dopadnę twój odbyt