Aktywne Wpisy
pokyw12 +85
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Więcej zielonek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nazwapl #hosting #serwery
Zapłaciłem wtedy za rok 11,88 + vat = 14,61zł (na fakturze była podana "normalna cena" 119,88, od tego naliczyli rabat 108,00).
Teraz za przedłużenie na rok chcieli 368,85 z vatem xD
i zaczynają zatrudniać jakieś niedojdy od marketingu szeptanego. I pewnie z czasem im się powiedzie bo zaczynają chyba iść tym kierunku, że "nie może być supertanio i jednocześnie dobrze". Za usługę powinno się
Poza tym po następnym roku dostałbyś pewnie następną podwyżką o ok 50-100% ;]