Wpis z mikrobloga

@cwlmod: o i potrafisz wstawiać obrazki, tylko masz dzienny motyw xD obrażanie rozmówcy świadczy natomiast o tym że psujesz wizerunek innym kierowcom bmw ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I pytałem czy masz rigcz. Chyba nie zauważyłeś, albo nie zrozumiałeś. Trochę wtopa szczególnie że moje pytanie jest nawet na obrazku który wstawiłeś xD

W sumie tym udowodniłeś brak rigczu, więc już nie trzeba nawet odpowiadać na moje pytanie
  • Odpowiedz
@Atreyu: Po twoich idiotycznych postach nie chciałem już nawet zastanawiać się co miałeś na myśli. Obrażam tylko ludzi którzy na to zasługują
  • Odpowiedz
@cwlmod: to jak typowy seba. Przecież taki obraża tylko tych na to co zasługują według niego, kolegów czy tych co uważa za spoko ziomkow nie obraża. To dość normalne, klasę ocenia się po zachowaniu wobec tych których nie lubimy - a zwrot rigcz jest popularny na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rigcz to skrót od "rozum i godność człowieka"

Także najpierw nie odpowiedziałeś na pytanie, później wyzwanie
  • Odpowiedz
@cwlmod: Najnowsza jedynka ładniejsza od e46 tysiąc razy prócz absolutnie najładniejszych egzemplarzy over 30k cbl, lepiej się prowadzi od e46, które już w większości egzemplarzy jest tak wyruchane że przy 170 km/h czuć jak pracuje karoseria. Dodatkowo obiegowe polaczkowe powiedzenia jak dobry serwis i jak dbasz tak masz w przypadku etc. to mrzonka w przypadku tego modelu jeżeli nie ma 150k przebiegu, a ma 300 to sypie się wszystko od zawieszenia,
  • Odpowiedz
@Atreyu: Masz rację. Plebs trzeba zgłaszać, a nie z nim dyskutować. I cyk zgłoszonko.

@Wielki-Bu: To już wiemy, że gówno wiesz o utrzymaniu takiego auta. Ofc z racji wieku sypie się coraz to nowa rzecz, ale głównie są to pierdoły. Części wcale nie są takie drogie jak ci się wydaje.
  • Odpowiedz
@cwlmod: po pierwsze miałem E46 i wiem dość dużo o otrzymaniu tego auta i wiem jak się psuje, po drugie rdzewiejący próg albo klapa bagażnika w takim stopniu że co pół roku trzeba coś u lakiernika robić to pierdoły? Po trzecie części do E46 są drogie jeżeli nie kupujesz dziadowskich zamienników albo części ze szrotu.
  • Odpowiedz