Wpis z mikrobloga

@Need: to jest magiczne, jezeli #!$%@? cie ukraina, i masz ja w dupie to jestes ruskim trolem, jezeli cos ci nie pasuje w polityce nienawisci do rosji i podchodzisz do tego sceptycznie ruski trol, ale jak wypowiadasz sie pozytywnie o ukrainie o #!$%@? gownem na ruskich to jestesbspoko koles xD wy sie wezcie zastanowcie
  • Odpowiedz
@Need: nie da się przejść obojętnie obok ukraińskiej dziecinnej prowokacji wymierzonej w Rosję - prowokacja się nie udała (nikt nie zginął ani nie zatonął), a za karę Poroszenko chce wprowadzić Ukraińcom stan wojenny, hahaha... no przecież to jest tak patologicznie zabawne, że nie da się przejść obok tego bez rechotu :)
  • Odpowiedz
@Need: co nie zmienia faktu ze moge miec #!$%@? na ukraine i nie przejmowac sie jej lose, tak jak i niemcy nie przejmowali by sie naszym, bo tak jak ukry nienawidza nas tak i my nienawidzimy niemcow, i uwazam ze moge dowolnie wyrazac swoja obojetnoac nie bedac trolem jedej badz drugiej strony
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: Oczywiście, że możesz, tak samo ja mogę powiedzieć, że jest to głupia postawa mając na uwadze interesy Polski. Zaskakujące jest to, że międzynarodowi użytkownicy reddita bardziej zdają się tym przejmować niż Polacy, których to jednak bardziej dotyczy.
  • Odpowiedz
@rencista: XD #!$%@? jesteś tak obvious ruskim trollem, że weź coś porób z tym kontem, bo słabo się kryjesz, udzielasz się tylko w tematach politycznych i na dodatek kiedy dotyczą one Rosji, jak ktoś mówi, że ESET wykrywa wirusa na stronie od ruskiej tuby propagandowej to pierwszy jesteś, żeby tam pisać.
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: Mało ci dała Rosja powodów żeby jej nie szanować? A Ukraina co ci takiego zrobiła albo robi w porównaniu do Rosji? Destabilizuje sytuację polityczną w Europie jak Rosjanie? Morduje swoich szpiegów na terenach innych państw? Łże na arenie międzynarodowej co do swojego udziału w wojnie na Ukrainie? Zestrzeliła samolot pasażerski? Nastawia cały kraj przeciwko Unii?
  • Odpowiedz
@rencista: Znaczy że Rosja jest okej, a te wszystkie zarzuty wobec niej to pomówienia? Szukasz kompletnych debili na tym portalu, którzy się na to nabiorą?
  • Odpowiedz
@rencista: Tak cały świat kłamie i łyka propagandę USA tylko Rosja jest oświecona, bo tak powiedzieli w Russia today albo napisali na sputniku.
  • Odpowiedz
@rencista: Szczerze mówiąc mam to w dupie, polityka Rosji jest bandycka i nic tego nie zmieni, zestrzelony samolot i napad na Ukrainę czy Gruzję sam się nie zrobił takie są fakty i już.
  • Odpowiedz
@rencista: Za Trumpa? Chyba na odwrót jest. Po za tym nie wiem kto inny ma być winny agresji na Ukrainę. Białoruś xD? Rosja to mafia. Jaki zachód by nie był, takiego zamordyzmu nie było i nie będzie na zachodzie. Nikt inteligentny i wykształcony nie postawił by nigdy cywilizacji wschodniej nad zachodnią, bo nie miałby po prostu żadnych argumentów.
  • Odpowiedz
@Mikka: oczywiscie, ze rosja jest zla, ale jest to na wszelki sposob wyolbrzymiane, w tej chwili mozna by #!$%@? cokolwiek zwalic to na rosje, i nikt nawet nie bedzie dążyć, a to mnie #!$%@? jak nic na tym swiecie, tvn, tvp czy bbx powiedzieli ze be wiec be i #!$%@? po co drazyc

a ukraincy zrujnowali/ulepszyli (zalezy czy jestes sprzedajacym badz kuoujacym) rynek nieruchomości mieszkam w niewielkim miescie, w ktorym
  • Odpowiedz
@Need: zostalem zapytany ile dostem powodow do nienawidzenia rosji/ukrainy, a robia to ludzie, wlasnie pojedyncze jednostki, wiec prosze nie rob #!$%@? z logiki i nie #!$%@? sie do rozmowy, ktora ciebie nie dotyczy, miales mozliwosc odniesiebia sie do mojego posta, ktory uwzglednial ciebie
  • Odpowiedz