Wpis z mikrobloga

@dbcoop: no jak kto, Wielki Zarząd na czele z kierownikiem Frankiem.
Ostatnio przy okazji całkowitego wyruchania w dupe ruchu drogowego na Mistrzejowicach w dyskusji stwierdził że on sie nie zgadza na żadne przejścia niekierowane przechodzące przez 2 pasy ruchu. Czyli nastawcie sie albo na zawężanie dróg (co teraz robią głównie w Hucie) albo na montaże dodatkowych sygnalizatorów (co robią już prawie wszędzie gdzie sie da)

NO ALE NIE BYŁO NA KOGO
@piekuo: ale mnie to wykastrowanie srebrnych orłów #!$%@?, dramat

@TypowyPolskiFaszysta: tam Srebrnych Orłów... ZIKiT dał radę zrobić to, czego nikomu dotąd się nie udało - zakorkował całą Nową Hutę, bo wszyscy jadą prawym pasem bojąc się, że trafią na jełopa który dopiero po zatrąbieniu czemu nie rusza łaskawie wrzuci lewy kierunkowskaz... (°°
@enron: w maju napisałem do tych idiotów czy jest możliwość wyłączenia całkowitego/wyłączania w nocy lub chociaz zmiany sygnalizacji z bezkolizyjnej na kolizyjną na skrzyżowaniu Okulickiego i Kupały.
Nie da sie bo ruch jest za duży ( ͡° ͜ʖ ͡°) w nocy na ulicy dzieci mogą grać w klasy, widoczność przezajebista na oba kierunki, w szczycie ruch jak na każdej innej normalnej ulicy no ale nie da sie.
@enron: w maju napisałem do tych idiotów czy jest możliwość wyłączenia całkowitego/wyłączania w nocy lub chociaz zmiany sygnalizacji z bezkolizyjnej na kolizyjną na skrzyżowaniu Okulickiego i Kupały.

O jednorożca mogłeś poprosić, równie realne xD

Nie da sie bo ruch jest za duży ( ͡° ͜ʖ ͡°) w nocy na ulicy dzieci mogą grać w klasy, widoczność przezajebista na oba kierunki, w szczycie ruch jak na każdej innej