Aktywne Wpisy
WOWMichal +6
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem z w związku z kobietą praktycznie wyłącznie dla jej kasy. Można zrobić małe AMA w komentarzach, postaram sie odpowiedzieć na wszystko oprócz oczywistych trolli.
Jesteśmy z 7 lat i nie zapowiada się żeby miało się zakończyć. Poznałem ją dawno temu przez znajomych znajomych jak to bywa, na jakimś spotkaniu i tak się rozwinęło. Jestem dobrym słuchaczem, chociaż pewnie większość pomyśli że ta cecha do mnie nie pasuje po
Jestem z w związku z kobietą praktycznie wyłącznie dla jej kasy. Można zrobić małe AMA w komentarzach, postaram sie odpowiedzieć na wszystko oprócz oczywistych trolli.
Jesteśmy z 7 lat i nie zapowiada się żeby miało się zakończyć. Poznałem ją dawno temu przez znajomych znajomych jak to bywa, na jakimś spotkaniu i tak się rozwinęło. Jestem dobrym słuchaczem, chociaż pewnie większość pomyśli że ta cecha do mnie nie pasuje po
Sprzedali po okazyjnej cenie ( najprawdopodobniej z premedytacją ) partię Huawei P10 Plus z uszkodzonym GPS.
Przykładowe posty:
https://forum.xda-developers.com/p10-plus/help/gps-signal-p10-plus-t3828999
https://www.youtube.com/watch?v=R5IH3B6skaE
Oferują śmieszny refund 35 USD albo wysyłkę do serwisu w Hiszpanii ( na mój koszt ) i według pierwszego posta, odsyłają taki sam zepsuty telefon.
@GearBest_Polska, jesteście w stanie jakoś pomóc w tej sprawie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#chinskiecuda #zakupyzchin #telefony #huawei
Ja miałem taki przypadek, że przyszedł mi telefon uszkodzony (sam się wyłączał od czasu do czasu, tracił sygnał sieci komórkowej).
Odesłałem im do tego Alicante tak jak chcieli, zapłaciłem an Poczcie Polskiej 80 zł, skąd wziąłem potwierdzenie zapłaty. Potem poprzez PayPal zażądałem zwrotu kosztu odesłanie przedmiotu dołączając w/w dokument i dostałem zwrot bardzo szybko, chyba po dniu albo
A taki zwrot jak wykonać? Muszę do tego mieć paczkę z listem przewozowym?
@FriPuc: mogą Ci dac kupon rabatowy, przecież to reklamiarz a nie cokolwiek oficjalnego xD
#!$%@? idzie dostać jak chcesz użyć kuponu na telefonie