Wpis z mikrobloga

@Polkopsky: a co ma selekcja naturalna wspolnego ze wzrostem? Gdyby cos miala to bys sie nigdy nie urodzil ( ͡° ͜ʖ ͡°). Selekcja naturalna odsiewa przegrywow, ktorym sie wydaje, ze wzrost ma znaczenie. Tacy popadaja w depresje albo gorzej. Ja sie nie nasmiewam z Ciebie. Po prostu, jak juz sie poddajesz, to po co w ogole o tym dyskutowac. Na sile nie bede Cie przekonywal do swoich
@Polkopsky: Jak sie skupisz na szukaniu dalej to sobie kogos znajdziesz i tyle.

Ta dyskusja nie ma sensu bo ty zyjesz w matrixie. Nie chcesz ruchac to nie. Jest to Twoja sprawa. Ja nie mam zadnego interesu w tym, zeby przekonywac Cie do moich racji. No moze poza tym, ze nie lubie jak sie czlowiek marnuje.
@Polkopsky: jak jej pierwszym kryterium do rozmowy jest wzrost minimum x to szkoda czasu na raka xD " "żenią się ze wzrostem" a potem wielkie narzekanie i rozwodzik bo się charakter olało jaki gość miał #!$%@?
@Polkopsky: jezeli nie ma ku temu zadnych medycznych (jest sparalizowany) przeciwwskazan to tak. Znam duzo ludzi. Mam duzo kolezanek bo lepiej dogaduje sie z kobietami. Znam wiele par. Nawet ludzie gluchoniemi i niewidomi maja zdrowe pary. Jak tacy ludzie sobie radza, to o czym my tu w ogole gadamy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Znam pary, gdzie kobieta jest o 15 lat starsza od faceta. Znam rozne dziwne
@polkopsky żadne 100%, bo do #!$%@? nie jest się ze wzrostem w skali lat tylko z charakterem, bo jak jest się tylko ze wzrostem i wyglądem to to jebnie dosyć szybko jak wygląd nawali, charakter da popalić itd. Dla mnie to jest obrzydliwe że miała np. z 15 typa a ty będziesz jej 16 w kolekcji xD
@Polkopsky: ( ͡° ͜ʖ ͡°) po pierwsze to ja nigdzie nie napisalem ze Cie nie lubie. Niby za co mialbym Cie nie lubic? Na twoje #!$%@? sie nie odzywaj odpisalealem w grzeczny sposob.

Tych slepych i gluchych, o ktorych Ci wspomnialem, nie interesowaly statystyki GUS-u. Ciebie tez nie powinny. Jak chcesz byc przegrywem to badz. Ja Ci nie bronie.