Aktywne Wpisy
urwis69 +55
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
Prędkość pobierania - na XO gry pobierały się często z prędkością 70-90MB/s, rzadko schodziło poniżej 50MB/s. Na prosiaku nawet 10MB/s nie było. Często jest tak źle, czy po prostu źle trafiłem?
Gałki analogowe - są po prostu śliskie. Może się do tego przyzwyczaję, ale analogi w padzie Xboxa były dużo lepsze. Chyba nigdy mi się nie zdarzyło, że palec spadł z analoga, na padzie od psa palec cały czas jeździ po analogu i muszę go poprawiać. W ogóle cały pad od Xboxa jest dużo lepszy. Lewy analog w prawilnym miejscu, przyjemniejszy skok klawiszy, spust dużo przyjemniejszy. Ogólnie cała ergonomia i to, jak pad leży w dłoni to kilka klas wyżej od dualshocka. Jeszcze w padzie od psa wkurza mnie przycisk Options. Jego umiejscowienie i skok to porażka. Na koniec ten akumulator...
Może polecacie jakieś nakładki na analoga?
Tak poza tym, to spoko. Pomijając te kwestie, to ani nic nie zrobiło na mnie wrażenia, ani nie mam szczególnie negatywnych odczuć. Pad to pewnie kwestia przyzwyczajenia.
#ps4
@Frexor: wifi czy kabel?
@size: mam nadzieję, że się przyzwyczaję, bo na razie mówiąc krótko - jest c-----o. Te śliskie analogi strasznie mnie wkurzają.
@Frexor: PS4 ma c-----y moduł Wi-Fi. Podłącz się kablem, będzie lepiej.
@MrRadius: Konsola była świeżo wyjęta z pudełka. Najpierw się aktualizowała, a później pobierałem God of War. W sumie już zgłupiałem z tymi jednostkami, ale wydaje mi się, że dobrze napisałem. Internet mam o prędkości 600-960Mb/s (zazwyczaj ok.
@Frexor: Pewnie Twój dostawca internetu to UPC? Bo częste są przypadki, że upc gryzie się z usługą playstation network.
A pady do 4 są spoko, tylko wlasnie kwestia przyzwyczajenia, jak ktoś ma rękę do xowych to troche to wymaga. @Frexor:
@Joii: Z tymi grami na wyłączność też jest lipa w moim przypadku. Długo siedziałem i przeglądałem exy i w zasadzie tylko dwa mi się spodobały - God of War i Horizon Zero Dawn. Reszta to już tak średnio.
@