Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@przegrany_przegryw: nie, nie tyczy się tego, nie czytasz w ogóle co piszę. nic takiego nikt nie zasugerował, sam to sobie wmawiasz. Wybrzydzaj sobie do woli, tylko nie mów że z takimi cyckami coś jest nie w porządku
  • Odpowiedz
@asadasa: sorki, nie uwierzę w to. To tak nie działa - generalnie ulane dziewczyny mają zazwyczaj ulane cycki, bo w nich też odkłada się jakaś część tłuszczu. na części zdjęć widać też fragmenty ulanych rączek/brzucha oraz (nie)widać co tam jest na żebrach. Coś takiego jest absolutnie wystarczające by z dużą dozą pewności powiedzieć że w większości te dziewczyny się nie ruszają a lubią zjeść. Jak chcesz to nawet można by
  • Odpowiedz
@Bartoszyce: skąd wy macie takie podejście? musiałeś mieć bardzo przykre doświadczenia skoro uważasz że ktoś niskiego wzrostu albo bez wyraźnej szczęki nie zasluguje na szacunek, albo sam nim nie darzysz takich osób
  • Odpowiedz
@ktos12356: Nieee, chodzi o mirków, którzy piszą np.

po prostu nie każda kobieta nadaje się do seksu i pokazywania ciała, to nie jest nic nowego xD

dokładnie. Ta śpiewka "to normalne kobiece cialo, zaakceptujcie je" a potential slinienie sie do Chadow 185+. Świne.

jak możesz tak mówić w świecie w którym kobieta wybiera najlepsze partie? Czytaj min. 180, wysportowany, beniz 20, 15k i 40
  • Odpowiedz
@przegrany_przegryw: bawi mnie już ta dyskusja, ale mam dużo czasu więc po raz kolejny odpiszę. Tak, staram sie was przekonać, że z tymi cyckami jest wszytsko w porządku, co nie jest równoznaczne z tym, że każę wam do nich wzdychać. Jak wielokrotnie podkreślałam wyżej- to czy się one komuś będą podobać czy nie zalezy od gustu. Ja tylko pokazuję jakie są rodzaje cycków, i że ich kształt czy wielkość nie
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: te zarzutu akurat idealnie pasują do obu płci i to jest w 100% normalne. Każdy chce dla siebie jak najlepiej. Wytykanie tego jest bez sensu. Jeśli któraś mi nie odpowiada lub ja jej to trudno, idę dalej i na pewno nie mam zamiaru nikomu zarzucać że ma zbyt wygórowane oczekiwania czy jest niedobra i wstrętna ( ͡° ͜ʖ ͡°) Takie życie. Nie ma sensu sobie
  • Odpowiedz
@przegrany_przegryw: to nie ma nic wspólnego z tym o czym cały czas piszę. Nie ważne co powiem, i tak wszytsko sprowadzisz do tego że kobiety lecą na wygląd a ja wam coś wmawiam. Dlatego zakończę dyskusję z Tobą, dzięki za rozrywkę w sobotni wieczór i pozdrawiam
  • Odpowiedz