Wpis z mikrobloga

Francuzi dają sie j***ć przez rząd

hue hue Francja na kolanach, tam im dobrze w tym syfie, oni się już pogodzili z tym że lawacka władza ich dyma

Francuzi robią masowe protesty na znak sprzeciwu wobec dojenia ich z kasy

hue hue hue dzień jak co dzień w Francji, zobacz jak się fajnie pali ałto jak wtedy ten wóz TVN u nas he he he, co za bydło na ulicach, hue hue demokracja stabilna u nich

Polacy notorycznie dymani przez rząd: jebs mem na mirko, ale im #!$%@?łem teraz Wielga Polzga ostatni bastion Wolnej Ełropy

#bekazprawakow #bekaznarodowcow #bekazpodludzi
G.....t - Francuzi dają sie j***ć przez rząd 
 hue hue Francja na kolanach, tam im do...

źródło: comment_lBYGkL6TBXGLws9RuIKDWgpuSSBdIxab.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
@Gasquet nie żebym był po którejkolwiek że stron, ale ten Twój komentarz jest mocno stronniczy. Jakby u nas miały miejsce jakieś zamieszki, palenie samochodów z jakiegokolwiek (niekoniecznie antyrządowego) powodu to przecież zaraz zostałoby to zrugane po całości przez media. Chciałbyś, żeby ludzie palili samochody na znak protestu? Czym innym protesty, czym innym wandalizm i palenie samochodów
  • Odpowiedz
@Nagor kto wprowadził ten wprowadzil, ale ktoś inny obiecał go zmniejszyć
Serio nie każdy kto krytykuje PiS jest za platformą, wszyscy wiemy dobrze kto 23% wprowadził i to jest inna bajka czy mi się to podoba czy nie, na pewno nie podoba mi się że rzad swojej obietnicy nie spełni
  • Odpowiedz
@Gasquet: tak samo to działa ze strony #neuropa i #4konserwy, raki wykopu, mimo wszystko ci drudzy mają częściej logiczne argumenty, z totalnie niezależnej strony mogę śmiało stwierdzić że wyczuwam obrzydzenie #neuropa do jakotakiej polskości i mase kompleksów na punkcie całego narodu, wydaje mi sie że to właśnie ci goście w jakiejkolwiek miedzynarodowej dyskusji witają sie w stylu "hi (sorry for my bad English, I am from poland)".

xd, serio, ale
  • Odpowiedz