Wpis z mikrobloga

Ogolnie jestem noobem w plemionach. Nie przekonywało mnie siedzenie caly czas przed kompem czy wstawanie w srodku nocy zeby farmic. I nigdy mi tez nie szlo. W czasach jak byłem młody.

Teraz dla testu sobie zagralem na 135 swiecie ale spoznilem sie z rejestracja tak o tydzien. wiec i tak moj skill nie urosnie bo farmic nawet nie moge. co najwyzej bije jakies lipne wioski barbazyncow lootowane caly czas przez innych i trace jednostki jak juz zbuduja sobie mur.

Ale do sedna. Co zrobic zeby zaraz po zejsciu ochronki wszyscy w okolicy nie zaczeli mnie farmic? nic duzego juz tam nie osiagne ale po co im sie podkladac xD budowac jakiegos defa i mur? czy sam mur i wszystkie jednostki wysylac caly czas poza wioske i wydawac surowce ile sie da?

#plemiona
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NewBlueSky: chłopów możesz co kilka godzin powołać XD
Grałem w plemiona ostatni raz 2 lata temu ale chyba się nic nie zmieniło.
Zrób sobie z 300 lk i 10 tarnów do niszczenia murkow w barbarkach i farm. Nie idz w pkt tylko w wosjko :)
  • Odpowiedz
@Yakuza123: poki co nie ide w nic xD bo nie mam skad surkow brac tylko tyle co pare godzin jak mi wyprodukuja kopalnie, bo z atakow to c---a wyciagam. Jak skonczy sie ochro to bede mogl chociaz bic slabe wioski graczy xD

dzieki za rady
  • Odpowiedz