Aktywne Wpisy
wykop +15
Dzień dobry, Wykopie (ツ)
W dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. W powiadomieniach poprawiliśmy linkowanie do komentarzy i wpisów, w których jesteście wołani. Problem pojawiał się przy odpowiedziach do komentarzy, które zamieszczone były się na 2,3,4… stronie. Obecnie problem ten został rozwiązany. Teraz działa to dokładnie tak samo, jak miało to miejsce wcześniej:
- kliknięcie w dowolny obszar powiadomienia przenosi do wołania;
- kliknięcie w link w powiadomieniu przeniesie Was do
W dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. W powiadomieniach poprawiliśmy linkowanie do komentarzy i wpisów, w których jesteście wołani. Problem pojawiał się przy odpowiedziach do komentarzy, które zamieszczone były się na 2,3,4… stronie. Obecnie problem ten został rozwiązany. Teraz działa to dokładnie tak samo, jak miało to miejsce wcześniej:
- kliknięcie w dowolny obszar powiadomienia przenosi do wołania;
- kliknięcie w link w powiadomieniu przeniesie Was do
inko-gnito +11
Robią jeszcze normalne ciuchy dla facetów, czy już wszystko jest obcisłe jak dla pedałów?
Zamówiłem jeansy pewnej znanej firmy, a dostałem coś dziwnego. To jakaś lycra jest, takie ciasne i rozciągliwe gunwo. W dotyku w ogóle nie przypomina jeansu. Co za ##!$%@? żeby wszystkie ciuchy teraz takie robić? Gdzie teraz można kupić normalne, solidne spodnie?
#zalesie #niewiemjaktootagowac #kiciochpyta
Zamówiłem jeansy pewnej znanej firmy, a dostałem coś dziwnego. To jakaś lycra jest, takie ciasne i rozciągliwe gunwo. W dotyku w ogóle nie przypomina jeansu. Co za ##!$%@? żeby wszystkie ciuchy teraz takie robić? Gdzie teraz można kupić normalne, solidne spodnie?
#zalesie #niewiemjaktootagowac #kiciochpyta
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
edit: Transmisja dostępna będzie dla wszystkich w późniejszym czasie.
#kubica #f1