Aktywne Wpisy
Linnior88 +13
Jak sobie radzić z popędem będąc stara samotna baba przed 30 (╥﹏╥)
Ksiega_dusz +63
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Mirki, do końca tego roku planuje wyjść z #przegryw w tym celu planuje zmienić kompletnie styl ubierania się na bardziej poważny (koszule, sweterki, ładne spodnie, może jakieś dżinsy). Mam 21lat i jestem studentem. Mogę sobię w tym momencie pozwolić na wydatek rzędu 1000zł na ubrania + buty. Możecie wkleić w komentarzach zdjęcia co byłoby niezbędne w garderobie? Muszą na pewno kupić jakieś buty zimowe ale kompletnie nie mam gustu. Mam już kupiony płaszcz typu dyplomatka granatowy 100% wełna.
Wiem że są na wykopie osoby które znają się na modzie. Liczę Mirki na waszą pomoc, wystarczą mi zdjęcia czego mam szukać, albo najlepiej linki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#modameska #ubierajsiezwykopem #tfwnogf
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@dynamitri: Przecież większość ubrań od Armaniego, Gucci itd. jest #!$%@? jak nieszczęście.
@Cumpelnastodwa: Różowa pokaże tylko co jej się podoba. A 100 innym koleżankom spodoba się coś innego. Ja bym raczej zabrał jakiegoś kumpla po którym widać że dobrze się ubiera i który nie ma problemów z kobietami.
@Polkopsky: @dynamitri: Myślę że ubiór ma znaczenie. Jakbym był różowym paskiem i miał do wyboru faceta fajnie ubranego a takiego jak na zdjeciu to wiadomo kogo bym wybrał.
Ten komentarz został dodany przez osobę