Aktywne Wpisy
Funcfotek +1
ZenujacaDoomerka +11
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
MC Gdyby pan kiedyś zobaczył protokół posiedzenia z tej części niejawnej. To, by się pan przeraził. A na pewno nikt nie mówi w kontekście jakiegoś antysemityzmu o
jakiejkolwiek pana działalności. Mówię tutaj o tych naszych z komisji. Jeżeli chodzi o Prezesa Glapińskiego no to ona ma ta, jest z rodziny
LC Mhm
MC Nie chcę żeby pan to poruszał, ale jest z rodziny. Kojarzył pan frankistów?
LC Tak
MC Franka, który przeszedł na wiarę chrześcijańską. To była społeczność żydowska, tak, bardzo ciepło się wypowiada
Po czym następuje dygresja, jak to LC miał spółkę z Rotshildem.
Pytanie Z jakiej "rodziny" jest Glapiński?
#knf #aferaknf #getin #pis #antysemityzm #zydzi #pdk
Z resztą Chrzanowski też coś chyba próbuje zasugerować.
Generalnie mi również szczęka opadła.
To też jest ciekawostka( ͡° ͜ʖ ͡°) Fajnie sobie mieszkają.
LC Ja mieszkam w Miami na wyspie gdzie czterdzieści dwa domy są. My jesteśmy z
żoną jedynymi