Aktywne Wpisy

Imperator_Wladek +1694
XDDDDDDDDDDDDD
#tvpis
#tvpis

Dlugi_1111 +1327
#tvpis To jest #!$%@? skandal żeby w demokratycznym kraju telewizja państwowa tak bardzo ingerowała w orędzie jednego z najważniejszych osób w kraju. Obwe powinno się tym zająć. Konfiarze i tak powiedzą, że że tvp=tvn. Tfu na was #!$%@?. Byle do niedzieli!

I tak się zastanawiam, czy może znowu niepotrzebnie od startu dodawałem te mikroskładniki i przenawoziłem? Zdaje sobie sprawę, że kupione rośliny z hodowli pewno napakowane są nieźle chemią (a może się mylę?) i może jak im dowaliłem jeszcze u siebie to stąd te problemy? Na razie dzisiaj zrobię podmiankę wody i nic już nie dodam. Nie wiem w zasadzie jakiej oczekuję pomocy, ale tak piszę, bo wiecie, może ktoś ma jakieś sugestie :) Mam jedynie testy paskowe JBL, ale tam jedynie to mogę zbadać No3, No2, czy twardość wody, albo Ph, więc chyba i tak niewiele to da. Zresztą po testach wychodzi, że jest wszystko niby jak trzeba, więc może jakieś inne pierwiastki są istotniejsze do zbadania?
#akwarystyka
@thisismaddnes: pewnie tak.
Dużo składników i nawozu masz w ziemi ogrodowej. Do tego akwarium nieustabilizowane, cały czas zachodzą tam jakieś zmiany. Ja na razie bym nic nie lał.
Nie pamiętam kiedy zakładałeś poprzednie akwarium, ale chyba trochę krótko postało? Szkoda bo pamiętam, że miałeś tam całkiem fajne rośliny.
Trzymam kciuki by się tym razem udało, albo żebyś nie stracił serca
@damiano_polishiano: Ziemie ogrodową miałem wcześniej, teraz jest sam żwirek bez niczego. Wiem,