Wpis z mikrobloga

• 244
O co chodzi z tymi odkrytymi kostkami? Jestem już starym dziadem który nie rozumie świata czy jak, bo nie dość że to nie wygląda to w nie zimno przecież jest.
#pytanie #moda
  • 110
  • Odpowiedz
Nie wierzę, że takim ludziom nie jest zimno w kolana

@Kaplanka: o tym właśnie, błogosławieni ci, którzy tego nie odczuli, a uwierzyli ¯\_(ツ)_/¯ nie każdy dostaje zimnem po kolanie czy kostce
  • Odpowiedz
@Defter no to z fartem, nie chce mi się wierzyć, że osobom, które mają sine kolana, czy mówią, że im zimno nie jest zimno w kolana, czy kostki. Bambo ( _)
Na pewno znajdzie się ktoś ponadprzeciętny, który stwierdzi, że mu gorąco przy -10 mając obnażone kolana, ale wątpię aby to była większość.
Zasinienie już mówi samo za siebie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Nie zesrajcie się wszyscy z tym "co cię to obchodzi", jasne wy jesteście krystalicznie czyści i nigdy nikogo nie ocenialiscie, nigdy nie pomyśleliście czy nie powiedzieliście o kimś obcym o boże jak on/ona wygląda. Czysta hipokryzja.

Ja się z opem zgadzam. Przecież to ku*wa komedia czysta że łazi takie omotane w 2metrowy szalik, puchowke i czapkę, ale kostki muszą być gołe bo modne. Tu chodzi o to że to jest ostro zje*ane
  • Odpowiedz
@dzikognisty: Nie rozumie? Bzdura. Odkryte kostki to najczystszy debilizm. A nosicie je tak, bo stworzyliście sobie jakąś modę, byleby była inna od poprzedniej. Teraz szedłem na mieście, -2 stopnie, a gówniarze do szkoły szerokie spodnie czy obcisłe, nie ważne, muszą być minimum 30 centymetrów za krótkie i odkryte kostki, a widzę, że krzyżują ręce z zimna... i tacy ludzie mają keidyś kolonizować inne planety... pozdro jak się będziecie rozbijać przy próbach
  • Odpowiedz