Aktywne Wpisy
xiv7 +1207
Duda z uśmiechem mówi że posiedzenie sejmu wyznacza na 13 listopada czyli posłowie biorą przez miesiąc pensje za nic, jakby było na co czekać, i w ogóle mu to nie przeszkadza że Polacy na to płacą, jakieś wakacje są czy coś? Wstyd.
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
bronxxx +69
Otwieram nitkę z aktorami, których szanujecie. Warto by było napisać za co ich najbardziej cenicie i w jaką rolę wcielił się najlepiej. Dla mnie osobiście Mel jest aktorem pierwszej klasy. Bardzo wyrazisty. Jako reżyser też wywołuje poruszenie. Dwa jego filmy czyli "apocalipto" i ""pasją" są kunsztem jego pracy. Johnny Depp gra tak świetnie, że po charalteryzacji nie jesteś w stanie poznać kto gra główną role. Ale w filmie "split" James McAvoy grając
#oneplus #android #smarfon
Przypuszczam że to nie kwestia zbyt małej ilości RAM (jak masz 6GB lub 8GB).
Nie wiem czy to nie może być kwestia agresywnego zarządzania pamięcią, ale to nie byłoby typowe dla OP6T (OP6 here).
Nie bardzo umiem napisać czy AI z początku zakłada że używasz i uczy się jak zlewasz aplikację, czy może inaczej.
Obstawiam że jeśli Google testowało kombinację, to może testowali z własnym Google Fit który może wymyka się spod AI.
Dawno z takich apek nie korzysałem, ale Google Fit coś tam szacowała