Wpis z mikrobloga

@shiverr: nieopierzona małolata przyjechała na studia do (BACZNOŚĆ!) Warszawy (SPOCZNIJ) i zachlysnela się nieco wielkomiejskim życiem przez 2 miesiące xD Ale pewnie babcia na Podlasiu chwali się, jak to jej wnusia chodzi na PROSEMINARIA na uczelni w WARSZAWIE XD już #!$%@?ąc od tego, ze obecnie esgieh jest coraz bardziej #!$%@? uczelnia
  • Odpowiedz
@jeremy_bolm: @Jakubek12: To wciąż najlepsza uczelnia ekonomiczna w kraju (można sobie tylko wyobrazić jak gówniane są pozostałe). Oczywiście gówno można się tam nauczyć ale zaczęli teraz bardziej ochoczo wywalać studentów od kiedy jest nowy rektor. Nadal studiują tam bardzo ogarnięci ludzie i renoma uczelni wynika wyłącznie z tego powodu - będąc studentem mogłeś mieć w dupie zajęcia i zajmować się pożytecznymi projektami. Aktualnie rektor dąży usilnie, żeby zmusić studentów do
  • Odpowiedz
@shiverr: Widocznie nie masz w swoim otoczeniu ludzi, dla których skończenie szkoły średniej było wyczynem. Ja mam i też wymagam podobnego wykształcenia do mojego - czyli przynajmniej średniego.
  • Odpowiedz