Szukam sobie rozsądnych silników do nowego quada i zrobiłem orientacyjne rozeznanie w bardziej popularnych modelach.
Stworzyłem to dla siebie, ale może komuś się przyda. Moje przemyślenia możecie znaleźć w pliku. Zaznaczyłem 3 najbardziej wg mnie odpowiednie opcje w klasie budżet, medium i premium. Macie jeszcze jakieś propozycje, uwagi, sugestie?
@JanuszowyAndrzej: Musi być to dość dobry silnik, musisz znaleźć test z odpowiednim propem i jego xcena musi być w miarę rozsądna. To nie jest takie proste. Są silniki dostępne tylko w USA i shipping $10-$20 wyklucza je dla mnie z takiego zestawienia. Poza tym dzwonki też muszą być w miarę dostępne, a nie znów płacić za wysyłkę ze stanów.
Ceny są dość dynamiczne, pojawiają się kody, promocje, ciężko to trzymać
Stworzyłem to dla siebie, ale może komuś się przyda. Moje przemyślenia możecie znaleźć w pliku. Zaznaczyłem 3 najbardziej wg mnie odpowiednie opcje w klasie budżet, medium i premium. Macie jeszcze jakieś propozycje, uwagi, sugestie?
Arkusz z porównaniem silników
Najlepsze promo na drony, rc, fpv i inne znajdziesz na: -------> DronePromo na Facebooku
#drony #fpv #quadcopter #techboss
źródło: comment_jORHgjDUWBFvqnrqPu5014WRUJcZrg3T.jpg
PobierzE: tylko 18? Kurde, myślałem że z 40 będzie.. Ceny zabijają, bez promek się nie opłaca.
Ceny są dość dynamiczne, pojawiają się kody, promocje, ciężko to trzymać