Aktywne Wpisy
Bubsy3D +119
Ukraińskie oddziały specjalny zostają wyposażane w karabinki Grot. Oficjalnie są uważane za najlepsze w tym konflikcie. Deklasują dostarczone przez USA najnowsze odmiany ar15 czy jakiekolwiek warianty kałacha. I co Onet?
MirkosoftGarek +183
siema Mirki
#heheszki #wakacje #turystyka #turcja
byłem jakiś czas temu u Turków. Alll inclusive i tak dalej, chociaż nie było potrzebne, i o tym będzie ten wpis.
Można się śmiać z turasow, ale ich higiena > nasza. Tam w każdym kiblu jest przewiercona dziura na dysze wodną, żeby dało się podmyć po zakończonym akcie defekacji/sikania w przypadku niebieskich. To wszystko to typowa samoróbka - po prostu jest dziura i przepchnięta na wylot
#heheszki #wakacje #turystyka #turcja
byłem jakiś czas temu u Turków. Alll inclusive i tak dalej, chociaż nie było potrzebne, i o tym będzie ten wpis.
Można się śmiać z turasow, ale ich higiena > nasza. Tam w każdym kiblu jest przewiercona dziura na dysze wodną, żeby dało się podmyć po zakończonym akcie defekacji/sikania w przypadku niebieskich. To wszystko to typowa samoróbka - po prostu jest dziura i przepchnięta na wylot
Opłacało się, bo niemal każda paczka się zwracała a w jednej z nich trafiłem Brazylijczyka Ivo sprzedanego za 18.500 w innej świecącego obrońce z Serie A za 8000 coins ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego multum kart wartych od 700 do 1500 coins.
Natchnęło mnie to też do inwestycji w pełne ligi, których jeszcze nie ma w SBC i których srebrnych zawodników da się kupić po 200-300 coins.
Zainwestowałem w Ligę Turecką .
Co godzinę - dwie wchodziłem na FIFĘ aby zalicytować pełną listę zawodników z Ligi Tureckiej, której nie ma jeszcze w SBC a zapewne niedługo będzie.
Zwykłe srebrne karty licytowałem po 200-250 coins a RARE po 300-350 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W kilka godzin wypełniłem klub po brzegi i z każdego klubu mam kupione po 12-15 zawodników.
A kosztowało to może z 25k Coins.
Gdy wyjdzie SBC na bank ci wszyscy zawodnicy w pierwsze dni będą warci powyżej 100k...
choć ja mam zamiar raczej wykonać to SBC i otworzyć paczki, które tam będą.
(o ile będzie się to opłacało i np. nie dadzą paczek z brązowymi zawodnikami, albo złotych paczek za 5k jako nagrody).
Nowe ligi wychodziły w tym roku w Poniedziałki i w Piątki i jest już 10 takich SBC.
Poza Premier League, Bundesligą i La Liga słabszych lig jest już naprawdę niewiele takich, których w SBC jeszcze nie ma.
Idę zainwestować we wszystkie pozostałe... (ʘ‿ʘ)
#fifa19 #fut #fut19
Liczę, że z tych srebrnych paczek przynajmniej potrafiam kilku zawodników z Serie A lub innych lig na których zarobię więcej niż na samej Tureckiej.
Ewentualnie jakiś dobry traf Złotego zawodnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cos trzeba robic bo ikona sama sie nie wydropi:)