Wpis z mikrobloga

Otworzyłem wczoraj 10 paczek po 5000 z dwunastoma SREBRNYMI zawodnikami.
Opłacało się, bo niemal każda paczka się zwracała a w jednej z nich trafiłem Brazylijczyka Ivo sprzedanego za 18.500 w innej świecącego obrońce z Serie A za 8000 coins ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego multum kart wartych od 700 do 1500 coins.

Natchnęło mnie to też do inwestycji w pełne ligi, których jeszcze nie ma w SBC i których srebrnych zawodników da się kupić po 200-300 coins.

Zainwestowałem w Ligę Turecką .
Co godzinę - dwie wchodziłem na FIFĘ aby zalicytować pełną listę zawodników z Ligi Tureckiej, której nie ma jeszcze w SBC a zapewne niedługo będzie.
Zwykłe srebrne karty licytowałem po 200-250 coins a RARE po 300-350 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W kilka godzin wypełniłem klub po brzegi i z każdego klubu mam kupione po 12-15 zawodników.
A kosztowało to może z 25k Coins.

Gdy wyjdzie SBC na bank ci wszyscy zawodnicy w pierwsze dni będą warci powyżej 100k...
choć ja mam zamiar raczej wykonać to SBC i otworzyć paczki, które tam będą.
(o ile będzie się to opłacało i np. nie dadzą paczek z brązowymi zawodnikami, albo złotych paczek za 5k jako nagrody).

Nowe ligi wychodziły w tym roku w Poniedziałki i w Piątki i jest już 10 takich SBC.
Poza Premier League, Bundesligą i La Liga słabszych lig jest już naprawdę niewiele takich, których w SBC jeszcze nie ma.

Idę zainwestować we wszystkie pozostałe... (ʘʘ)
#fifa19 #fut #fut19
  • 10
@Veyn: Dlatego liczę, że za ligę Turecką będzie dużo srebrnych paczek z zawodnikami. Może kilka paczek Elektrum a za taki Galatasaray może nawet złota paczka Prime.

Liczę, że z tych srebrnych paczek przynajmniej potrafiam kilku zawodników z Serie A lub innych lig na których zarobię więcej niż na samej Tureckiej.

Ewentualnie jakiś dobry traf Złotego zawodnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Vadzajna: no mysle ze holenderska poleci z niemiecka na pierwsz ogien. Mam tak samo turkow, japoncow, i wiekszosc angil i hiszpani. Wydaje mi sie ze szkockiej nie bedzie bo malo zawodnikow leci z paczek. Bardziej beda pewnie arabusy.