Wpis z mikrobloga

@SJesienin: Żadne nowe łuczniki, bo się mama nad nimi zapłacze. Chyba, że ogarniesz jakiegoś bardzo starego, używanego, były solidniejsze. Ale wtedy i tak lepiej Singera szukać ( ͡° ͜ʖ ͡°). A jeśli chcesz nową, to bardzo dobra w tym przedziale cenowym jest Silvercrest z Lidla. Małoawaryjna, szyje bardzo dobrze i ogarnia niemal wszystkie rodzaje materiałów. Ma dużo przydatnych ściegów. W necie są oficjalne filmiki, które pokazują co
@SJesienin: trochę ponad budżetem ale jak weźmiesz na raty 0 to będzie lekko. Singer heavy duty, mam i jest niezła, choć ma wady: nie przeszyje 8 warstw jeansu i szyję za szybko. Toyota Super jeans, tą mi się marzyła ale nie kupiłem, brać tylko modele 26 lub 34. Dobre w budżecie będą też juki.
@SJesienin: trochę się spóźniłaś bo co roku w Lidlu jest Singer chyba brillance, teraz mają w ofercie tylko owerloka i to drożej niż na allegro. Zobacz też na Fejsie Damian mokry udziela porad i poczytaj recenzję maszyn na ultramaszyna. Daj znać gdybyś kupiła Toyotę, jak szyję bo jestem ciekaw czy wdupilem z moim zakupem.