Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +27
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
@NPrBaz: A to coś się zmieniło? xD
@theodolit:
Co do F63 - nie przypominam sobie żebym widział coś takiego, a mam 34 lata i gram od dawna. Tam nie ma co robić, zupełnie. Fallouty to zresztą bardzo ciekawy temat do dyskusji. problem z tym że bardzo łatwo o pianę na pysku u rozmówcy :)
questy? nieliniowość - to zawsze tylko jakieś drzewka, i tu zalezy czy tytuł nam się podoba czy nie
z kolejnej strony np jakeis tam Darkforces czyli
@theodolit: BioWare w KOTORze sobie bardzo ładnie z tym poradził
pomiędzy Baldurs gate, a kotorem jest różnica w sposobie wyświetlania obrazu ale walka podobna 'turowa" ;)
I właściwie ciężko powiedzieć, czemu oni się nadal trzymają. Skyrim bez modów był średniakiem, Fallout 3/4 to straszne spłycenie serii, jak widać 76 zapowiada się strasznie, do tego zawsze ich gry są pełne bugów,
fallout shelter tez jakos zarabia a się po chwili nudne robi
Fallout jako marka będzie jeszcze przez pare wydań zarabiało, tak jak i inne franczyzy
o co wam chodzi z tym TESO? Nie przypominam sobie żadnych problemów z betą, a grałem całkiem sporo.
ze starych rpgów to jeszcze miało tyle wspólnego że nie prowadziło wszędzie wilekim znacznikiem questa
wg mnie główną zaletą takich gier (a bardzo lobię ME) jest świeżość, dobra historia, dobrze opowiedziana i wpleciona w bieganie i nie zauważasz powtarzalności, i innych nudnych elementów
Optymalizacja i system walki to kpina