Wpis z mikrobloga

P I L N E. Nie zamawiaj żelków #gusto ale plusuj to potężne powtarzam P O T Ę Ż N E żelkowe #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Już jutro w poniedziałko-wtorek 13 listopada wszystkim zapisanym wyślę żelkowy newsletter z rabatem na żelki Gusto z naszego sklepu: https://sklep.gusto.pl ( ͡ ͜ʖ ͡)

Zapisz się na żelkowy newsletter i otrzymasz jutro p o t ę ż n y rabat

A co w rozdajo? Wśród plusujących mirkorandom wybierze 1 Mirka lub Węgierkę, który otrzyma od nas 10 D Z I E S I Ę Ć dowolnie wybranych kubeczków z żelkami ( ͡ ͜ʖ ͡)

#####[ info o #gusto ]#####################

Żelki Gusto to POLSKA firma rodzinna z okolic Częstochowy. Od 1988 produkujemy żelki, a od kilku lat jesteśmy obecni na mirko i prowadzimy internetowy sklep z żelkami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z takich ciekawszych akcji to pomogliśmy Cronoxowi obserwować więcej Mirków no i wspólnie stworzyliśmy najkwaśniejsze kwaśne żelki ku chwale gruszek które już z nami nie mirkują ( ͡ ͜ʖ ͡) Zapisz się na nasz newsletter, aby otrzymywać R A B A T Y XD od 11 lat śmieszkuje z Wami ecco, czyli ja, żelkowy diler ( )

#slodycze #jedzenie #zelki #kwasnezelki
ecco - P I L N E. Nie zamawiaj żelków #gusto ale plusuj to potężne powtarzam P O T Ę ...

źródło: comment_qhPBqEwChzVayLgZMSKfma1zN7sbsLCw.jpg

Pobierz
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ecco: kiedys czekalem na dostawę 5 kg 2 tygodnie i dostałem jeszcze nie to zamówienie, ale i tak wam wybaczyłem. Ogólnie polecam, bo i patriotycznie i tanio a takze smacznie. Najlepsze to te długaśne wonsze żeczne xd. Pozdrawiam cieplutko
  • Odpowiedz
@ecco:
Mireczku jest sprawa, takie małe zamówienie do 100 złotych jakie żelki polecasz wypróbować?
I jeszcze pytanie od różowej, jaki smak mają "peniski"? xD
  • Odpowiedz
@ecco: Jak będą bez cukru, to biorę ( ͡° ͜ʖ ͡°). Tak w ogóle myślę, że wasze pakowanie paczek do wysyłki to trochę przesada. Nie trzeba używać dużej ilości "pianek" do pakowania żelków. Jeśli się mylę, lub bez "pianek" zawartość była uszkodzona, to przepraszam.
  • Odpowiedz
@Revos: benizy truskawkowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jutro wjadą jeszcze colowe XD czarne XD
zrobię jutro jakiś zestaw "the best of" to zawołam
  • Odpowiedz