Aktywne Wpisy
SweetStrawberry +50
Daaawno mnie tu nie było ʕ•ᴥ•ʔ Nawet się troszkę stęskniłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
Argajl +35
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Kiedy TVN wyemitował program Wojewódzkiego, w którym Raczkowski - narkoman chwalący się wciąganiem kokainy - wtykał polską flagę w psie gówno, ,,Wyborcza" pisała: ,,Jako Polka nie poczułam się urażona tym happeningiem, bo uważam, że dla pokazania drastycznego problemu trzeba nieraz drastycznych środków. Taki od lat jest europejski standard wolności słowa i ekspresji w debacie publicznej. Problem nie sprzątanych psich kup urósł już u nas do rangi narodowego. Polak po psie nie sprząta, bo jest dumny i wolny. Polski pies też jest dumny i wolny i będzie kupczyć gdzie mu się podoba. Taka już nasza narodowa tradycja: śmierdząca, obrzydliwa i niezdrowa."
Kiedy Nergal podarł biblię, krzycząc do widzów ,,Jedzcie to gówno" - ,,Wyborcza" jedynie PYTAŁA, czy ,,przekroczył granicę". A ,,ksiądz" Boniecki nazwał go już po tym wydarzeniu dobrym i mądrym człowiekiem.
Ale kiedy narodowcy spalili dzisiaj flagę Unii Europejskiej, lewactwo i wszystkie jego media (na czele z ,,Wyborczą", TVN i Radiem Zet) dostały szału, tak jakby spalono żywą kobietę, a nie kawałek niebieskiej szmaty z symbolem socjalistycznego tworu rządzonego przez samozwańczych dyktatorów. Radio Zet określiło to nawet powtórzonym trzykrotnie, ulubionym słowem mediów ,,Agory": ,,Wstyd, wstyd, wstyd...". :v
Parafrazując znane powiedzenie - jeśli chcesz wiedzieć kto naprawdę tobą rządzi, sprawdź czyjego symbolu nie wolno Ci sprofanować.
Kukła okrutnego, krwiożerczego dyktatora Kaczafiego? Spoko, jaraj ile wlezie.
Polska flaga? A podcieraj się nią, jeśli masz ochotę, panuje przecież wolność poglądów.
Biblia? Drzyj ją na kawałki i opluwaj, co w tym złego?!
Flaga Unii Europejskiej...?
ZOSTAW JĄ W SPOKOJU, TY CHORY ZWYROLU!!!! -_- NIE WOLNO!!!!!!!! SZANUJ!!!!!!!!!!!!!
Demokracja, konstytucja, PROOOOFAAAANACJAAAA!!!!
#4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #polityka
WKRUTCE W KINACH, NIECH RZYJE WOLNA BOLSKA!!!
@serial28: 2/10 bo odpisałem
pozdro&poćwicz