Dobra moja opinia co do pierwszego dnia OWC(nie komentuję g---o-meczy mało znaczących reprezentacji): -Norwegia R O Z J E C H A N A przez Australię, ciężko to było oglądać zważywszy na to, co Norwegia sobą reprezentowała w tamtym roku, a forma Australii jest niezwykła -Francja (tak jak [o dziwo] nie każdy się spodziewał) zostaje rozgromiona przez Hong Kong 5-1, wow. -Brazylia vs Korea nawet nie będę komentować, bo brak słów xD -Chile vs Japonia. Długo zastanawiałem się nad tym meczem i powiem wam, że tu nie tylko chodziło o to, że Mathi gra 1v4, Mathi zagrał prawie tak beznadziejnie jak reszta jego teamu(chociaż no wiadomo miał swoje przebłyski), gdy Japonia zagrała niesamowity mecz (Delis HD SS!) -Polska vs Włochy. Nie jest źle, ale brakuje nam graczy na hiddena (WWW nie ma, Bartek numerki sam nie ugra). Właśnie, Bartek numerki. Jeżeli tak pójdzie dalej, to szykuje się nam czarny koń turnieju, bo zagrał świetnie. -Kanada (AZERbejdżan) vs Niemcy. Azer FCa sobie wszystlo co mu przyjdzie do rąk, ale, no właśnie, tylko Azer.RyuK coś tam próbował, trochę wyszło, ale szanse na zwycięstwo przekreśliła słaba forma Stoofa i reszty zespołu, chociaż VINXIS wypadał całkiem nieźle. -USA vs Austria. Jeżei tak pójdzie dalej, mogę w ciemno obstawiać USA jako zwycięzców turnieju, nic dodać nic ująć.Jeżeli każdą mapę fcają conajmniej 3 osoby, to ciężko na coś takiego cokolwiek ugrać, chyba że... -USA vs Holandia. Świetny mecz - mimo, że USA wygrało 2-5, to było czuć, że czasami sytuacja wymykała się spod kontroli. Świetna dyspozycja Holendrów wykorzystywała każdy błąd drużyny Amerykanów ugrywając trzy mapy. Viveliam zagrał mecz życia. A no i j---ć osulive ( ͡°͜ʖ͡°) #owc #osu
@Amasugiru: Prawda mappool jest c-----y,więc jakbyś miał czas to na next edycje OWC też mógłbyś się dołączyć do robienia poola kaczy mistrzu, może by to coś zmieniło
@Sobe: Za dużo w swoim życiu powiedziałem n/t poola i mappickerów, staff potrzebuje lojalnych piesków. Ja mappoole pod OWC czy inne turnieje miałem kiedyś w kolekcjach gotowe do użycia.
@Amasugiru: Z perspektywy człowieka, który tylko ogląda osu na twitchu a nie gra wcale, ja nie wiem, te mapy są pickowane pod to, by niby te najsłabsze reprezentacje coś ugrały, podczas gdy na 99% nie ugrają? W zasadzie przez to nie oglądam fazy grupowej z wyjątkiem naszych.
-Norwegia R O Z J E C H A N A przez Australię, ciężko to było oglądać zważywszy na to, co Norwegia sobą reprezentowała w tamtym roku, a forma Australii jest niezwykła
-Francja (tak jak [o dziwo] nie każdy się spodziewał) zostaje rozgromiona przez Hong Kong 5-1, wow.
-Brazylia vs Korea nawet nie będę komentować, bo brak słów xD
-Chile vs Japonia. Długo zastanawiałem się nad tym meczem i powiem wam, że tu nie tylko chodziło o to, że Mathi gra 1v4, Mathi zagrał prawie tak beznadziejnie jak reszta jego teamu(chociaż no wiadomo miał swoje przebłyski), gdy Japonia zagrała niesamowity mecz (Delis HD SS!)
-Polska vs Włochy. Nie jest źle, ale brakuje nam graczy na hiddena (WWW nie ma, Bartek numerki sam nie ugra). Właśnie, Bartek numerki. Jeżeli tak pójdzie dalej, to szykuje się nam czarny koń turnieju, bo zagrał świetnie.
-Kanada (AZERbejdżan) vs Niemcy. Azer FCa sobie wszystlo co mu przyjdzie do rąk, ale, no właśnie, tylko Azer.RyuK coś tam próbował, trochę wyszło, ale szanse na zwycięstwo przekreśliła słaba forma Stoofa i reszty zespołu, chociaż VINXIS wypadał całkiem nieźle.
-USA vs Austria. Jeżei tak pójdzie dalej, mogę w ciemno obstawiać USA jako zwycięzców turnieju, nic dodać nic ująć.Jeżeli każdą mapę fcają conajmniej 3 osoby, to ciężko na coś takiego cokolwiek ugrać, chyba że...
-USA vs Holandia. Świetny mecz - mimo, że USA wygrało 2-5, to było czuć, że czasami sytuacja wymykała się spod kontroli. Świetna dyspozycja Holendrów wykorzystywała każdy błąd drużyny Amerykanów ugrywając trzy mapy. Viveliam zagrał mecz życia.
A no i j---ć osulive ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#owc #osu
Mappool grupowy to dowcip.
W zasadzie przez to nie oglądam fazy grupowej z wyjątkiem naszych.