Wpis z mikrobloga

Jesteście bardzo przewrażliwieni na jej punkcie i wszędzie ją widzicie ale rozumiem rozumiem waszą ostrożność i nieufność. Mogę sie uwiarygodnić. Mości Hrabio wstaw no sie Pan za mną spotkaliśmy się na czacie u Agatki ostatnio. I tak się właśnie przywitałem wiesz kim jestem i jak się udzielam. Nie chcę sie ujawniać ale daj znać że jestem osoba pewna.
  • Odpowiedz
@MasterM87: Zaraz tu się pojawi Hrabia i bedziecie mieli głupie minki. A z tym macaniem pusi to miała ogromne szczęście że się dalej nie posunęła i do końca się nie wypalcowała to bo był dopiero hit i by była jeszcze bardziej popularna na yt haha Już za to powinna się wstydzić co zrobiła i ona się dziećmi zajmuje, przykład daje. Mam nadzieję że ten Krzysiek się wyleczy i ją zostawi.
  • Odpowiedz
Jak Cię tak bardzo interesuje psychologia to polecam tag psychologia. A jak Cie interesują konie z zaburzeniami psychicznymi to Ci niestety pomoże tylko psychiatra ¯_(ツ)_/¯

to.
  • Odpowiedz
Mości Hrabio wstaw no sie Pan za mną spotkaliśmy się na czacie u Agatki ostatnio. I tak się właśnie przywitałem wiesz kim jestem i jak się udzielam. Nie chcę sie ujawniać ale daj znać że jestem osoba pewna.

Nie pamiętam żebym gadał u osła na czacie z kimś o takim niku. Nie mam pojęcia kim jesteś ¯\_(ツ)_/¯

Zaraz tu się pojawi Hrabia i bedziecie mieli głupie minki.

Jeżeli
  • Odpowiedz
@Andriejewicz: Jasne że mam tutaj inny nick żeby mnie nie rozpoznała pipa. Byłeś ostatnio tam u niej jak te swe oblicza prezentowała i tylko cię powitałem. Pewnie mnie kojarzysz jestem z miejsca gdzie rośnie dużo drzew. Nie jestem nią ani jej fanem wypraszam sobie. Nie będę się bawił w takie rzeczy jak weryfikowanie bo nie mam czasu na to i ochoty równie dobrze mogę założyć nowe konto albo tylko obserwować
  • Odpowiedz
Spadam stąd bo to za dziecinne i za głupie, nadajecie się do przedszkola a jak się tylko ona tu pojawi to trzęsiecie się ze strachu tylko za plecami potraficie obgadywać.
  • Odpowiedz