Aktywne Wpisy
bArrek +22
Zakochałem się w dziewczynie z wykopu
smutny_kojot +37
To wszystko nie skończy się dobrze. Ludzi #!$%@?ło. Ale tak to jest, jak nie było wojny od 80 lat i nawet plemniki januszy zapomniały już, żeby przekazywać pioterkom i oskarkom podstawową informację, że wojna to ostateczność i nic dobrego nie przynosi poza zyskami tych, którzy pociągają za sznurki. Ludzie sami się muszą znowu o tym przekonać na własnej skórze, żeby wystarczyło serum mądrości na kolejne 80 lat. A jak ktoś myśli, że
Opis zaś:
W treści znaleziska mamy powtórzenie tych słów i filmik, na którym powstańcy o tym wszystkim mówią.
Szacunek dla powstańców, prawda? Cześć i chwała bohaterom, prawda?
Gdzieżby znowu. Wykopie konserwy zakopują to jako spam, albo, co jest najwyższym możliwym poziomem absurdu, jako informację nieprawdziwą, bo przecież jak powstaniec mówi, że go boli, to pewnie kłamie, a jak wyborcza wyświetla apel i pisze o tym apelu, to manipuluje.
Dawno nie poczułem takiego obrzydzenia. Polska walcząca, patriotyzm, nie szkaluj narodu, a gdy przychodzi co do czego i weterani chcą wystosować apel, to nie można dopuścić do tego, by zobaczyło go jak najwięcej osób. Bo zagrażają konserwowemu odbiorowi rzeczywistości. Bo zwracają uwagę na problem, którego konserwy nie chcą dostrzec. Który wg konserw nie występuje, bo nie. Bo ci którzy totalitarny reżim odczuli na własnej skórze, pewnie nie mają o nim pojęcia, a pewne hasła i symbolika im przeszkadzają, bo dali się zmanipulować.
Tfu!
Mam dla Was listę wielkich patriotów, którzy na te chwilę postanowili pokazać faka powstańcom i ich uczuciom. Dam sobie rękę uciąć, że któryś z nich za jakiś czas bąknie coś o patriotyzmie, wypomni komuś rzekomą ojkofobię i takie tam brednie. I gwarantuję wam, że mu nawet powieka przy tym nie drgnie.
#patologiazewsi #bekazprawakow #bekazpodludzi #powstaniewarszawskie #polska #neuropa #4konserwy.ru
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nikt temu nie przeczy, to nie jest w ogóle tematem znaleziska. Jeśli ktoś uważa inaczej, to pewnie wypracowanie na maturze miał ocenione jako praca nie na temat.
Raka już dostałem, a Ty chcesz jeszcze bym dostał przerzutów?
Tak wiem, wykopki lubią tylko ruską propagandę, więc polskich mediów nie
Przestań kłamać. Zgłosiłem Cię do moderacji z nadzieją, że nauczą Cię kultury. Szkoda, że tylko usunęli komentarz.
Generalizacja nie świadczy o faszyzmie.
Ta dyskusja dobiegła końca, możesz się ośmieszać nieznajomością podstawowych pojęć, ale nie w moim wpisie.
#justprawakthings
No i? Nie żyją w ogrodniczym reżimie który nie pozwala dochodzić im swoich praw, zaś uchodźcy nie przychodzą tutaj z rozkazem eksterminacji Europejczyków.
Jeśli tak podstawowe różnice są dla Ciebie nieistotne, to szczerze gratuluję.
A co do wychwalania nazisty w Polsce to oczywiście mowa o twórcy Adolfie Hitlerze i jego obozach - Polacy uwielbiają go i z chęcią widzieliby odpalenie pieców ponownie
Nie, nie taki jest kontekst, to wasza oblężona twierdza, w której każdy was atakuje.
Nawet trzeba, bo jak widać ćwierćinteligentom włącza się efekt jednorodności grupy obcej, który jest skrajnie szkodliwy.