Wpis z mikrobloga

ja p------e ogarnijcie sie foliarze ja se chcialem tylko pośmiać z tego torciku XDD

@Lil_young: Z torciku było śmiane nie raz nie dwa a tu w prostu widać o co ci chodzi.
  • Odpowiedz
@Lil_young: Mają rzesze lewaków w swoim sorcie a to lenie, obiboki i nazywają się artystami więc gdzieś w jakimś caffe haven ktoś z nich wpadł na ten pomysł i reszta bekając i się śmiejąc przyjęła to mówiąc ale im dohitlerujemy.
  • Odpowiedz
Taka ustawka, że typ przyjął niby 20 tys. zł w siatce. Że niby przynieśli siatkę monet jednozłotowych? Przecież to nie jest wielka kwota i jest to mały zwitek banknotów.

@PilariousD: tak próbuję rozkminić co miałeś na myśli i za c--j nie rozumiem
  • Odpowiedz
@Lil_young: To, że to nie pomysł TVN-u to koledzy wyżej udowodnili. Natomiast te pryncypałki to dobry pomysł by zrobić tort ze swastyką bez przypału. W cukierni zamówili tort wyglądający jak zakaz ruchu a do tego dodali swastykę z wafelków i mają to co chcieli bez ryzyka, że cukiernik ich zgłosi.
  • Odpowiedz
Ja p------e, ten tort z pryncypałków to jedna z lepszych rzeczy na jaką wpadł TVN XD

@Lil_young:
Wydaje mi się, że gdyby faktycznie dostał 20k na organizację tego cyrku, to wyglądało by to inaczej XDDDD
  • Odpowiedz
@Zydomasoneria: Udowodnić to może prokuratura a nie twoi koledzy.
@27er: Niby czemu? Wystarczy że podpuścił tych baranów aby TVN miał jakiś materiał bo do tej pory to g---o mieli. Nie wiem czy to oglądałeś a dla mnie to było wręcz absurdalne co tam wyczyniali.
  • Odpowiedz
@ediz4:
Bo jeżeli dostał 20k na "organizację" tej imprezy, gdzie głównym kosztem na serio chyba jest ten tort, to koszt tego tortu jest komiczny. Ja mogę nawet założyć, że moze mu dali z 1000 zł, bo tyle dla frajera wystarczy, by się podłożyć.
  • Odpowiedz
@ediz4:
Bo imprezę i tak by pewno robili. Natomiast dając 20k na pewno czegoś wiecej oczekiwali, niż komiczny tort i zaproszenie laski. A co do podłożenia, to zakładam, że NIE chciał by to wyszło (że to on), i wtedy niezaleznie czy 1 czy 20k, nie była kasą za podłożenie. Wielu informatorów działa za darmo i nie ma w tym nic dziwnego zazwyczaj.
  • Odpowiedz