@Lil_young: Mają rzesze lewaków w swoim sorcie a to lenie, obiboki i nazywają się artystami więc gdzieś w jakimś caffe haven ktoś z nich wpadł na ten pomysł i reszta bekając i się śmiejąc przyjęła to mówiąc ale im dohitlerujemy.
Taka ustawka, że typ przyjął niby 20 tys. zł w siatce. Że niby przynieśli siatkę monet jednozłotowych? Przecież to nie jest wielka kwota i jest to mały zwitek banknotów.
@PilariousD: tak próbuję rozkminić co miałeś na myśli i za c--j nie rozumiem
@Lil_young: To, że to nie pomysł TVN-u to koledzy wyżej udowodnili. Natomiast te pryncypałki to dobry pomysł by zrobić tort ze swastyką bez przypału. W cukierni zamówili tort wyglądający jak zakaz ruchu a do tego dodali swastykę z wafelków i mają to co chcieli bez ryzyka, że cukiernik ich zgłosi.
@Zydomasoneria: Udowodnić to może prokuratura a nie twoi koledzy. @27er: Niby czemu? Wystarczy że podpuścił tych baranów aby TVN miał jakiś materiał bo do tej pory to g---o mieli. Nie wiem czy to oglądałeś a dla mnie to było wręcz absurdalne co tam wyczyniali.
@ediz4: Bo jeżeli dostał 20k na "organizację" tej imprezy, gdzie głównym kosztem na serio chyba jest ten tort, to koszt tego tortu jest komiczny. Ja mogę nawet założyć, że moze mu dali z 1000 zł, bo tyle dla frajera wystarczy, by się podłożyć.
@27er: No dobra ale skąd przekonanie że by się zgodził na 1k. Przecież jak piszą wyżej siedział w tym środowisku - po co by miał ich wystawiać za takie grosze.
@ediz4: Bo imprezę i tak by pewno robili. Natomiast dając 20k na pewno czegoś wiecej oczekiwali, niż komiczny tort i zaproszenie laski. A co do podłożenia, to zakładam, że NIE chciał by to wyszło (że to on), i wtedy niezaleznie czy 1 czy 20k, nie była kasą za podłożenie. Wielu informatorów działa za darmo i nie ma w tym nic dziwnego zazwyczaj.
#gownowpis
źródło: comment_iyrSFa7yEAz7N8Qzqp55elxIcfmIxk3F.jpg
Pobierz@Lil_young: Z torciku było śmiane nie raz nie dwa a tu w prostu widać o co ci chodzi.
Napisała osoba, która lyknela kłamstwo naziola bez popitki, bo uderza w TVN, żydowska stacje której nie lubi xDDD
Komentarz usunięty przez autora
@PilariousD: tak próbuję rozkminić co miałeś na myśli i za c--j nie rozumiem
@Lil_young:
Wydaje mi się, że gdyby faktycznie dostał 20k na organizację tego cyrku, to wyglądało by to inaczej XDDDD
@27er: Niby czemu? Wystarczy że podpuścił tych baranów aby TVN miał jakiś materiał bo do tej pory to g---o mieli. Nie wiem czy to oglądałeś a dla mnie to było wręcz absurdalne co tam wyczyniali.
Bo jeżeli dostał 20k na "organizację" tej imprezy, gdzie głównym kosztem na serio chyba jest ten tort, to koszt tego tortu jest komiczny. Ja mogę nawet założyć, że moze mu dali z 1000 zł, bo tyle dla frajera wystarczy, by się podłożyć.
Bo imprezę i tak by pewno robili. Natomiast dając 20k na pewno czegoś wiecej oczekiwali, niż komiczny tort i zaproszenie laski. A co do podłożenia, to zakładam, że NIE chciał by to wyszło (że to on), i wtedy niezaleznie czy 1 czy 20k, nie była kasą za podłożenie. Wielu informatorów działa za darmo i nie ma w tym nic dziwnego zazwyczaj.