Aktywne Wpisy
Trzesidzida +612
mrocznegacie +153
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Takie rzeczy wczoraj można było usłyszeć w radiowej trójce.
Brak słów...
#neuropa #polityka #radiopis #media #trojka #polskieradio #radio #bekazprawakow #tysiacurojenrezimowychmediow #bartoszewski
Oni mają kompleksy i wymagają ciągłych manifestacji siły, choćby nic za nimi nie stało. Patrz ruscy i zajęcie Krymu - ruch kompletnie bez sensu ekonomicznie i geopolitycznie, ale poparcie wzrosło Putinowi, bo oni tam wszyscy mają czkawkę po upadku imperium i chcą, żeby rosja pokazała siłę. Tzw. krymnaszowcy.
Polscy narodowcy mają podobnie - Polska ma rozstawiać innych po kątach, choćby na
Mam w nosie jego osóbkę.
Robisz z igły widły. Nie ma powodu żeby z Bartoszewskiego robić jakiegoś nietykalnego. Był i jest conajmniej kontrowersyjny.
@Goofas: He, he...
@Goofas: xDD
@Magnolia-Fan: Wiesz czym jest profesor belwederski, czyli ten prawdziwy profesor? No chyba nie xDD. Pólprawdami kompromitujesz siebie i pamiec po Bartoszewskim.
I czego niby bronie? Czlowieku raz jeszcze prosze, ogarnij, ze to ze byl represjonowany nie oznacza ze masz prawo nazywac go profesorem w sytuacji gdy niewiadomo czy zrobilby nawet doktorat. Dalem ci przyklady represjonowanych ktorych nikt profesorami nie tytuluje.
@Justycjariusz: wiesz, że "profesor" to może być zwrot grzecznościowy i nie musi koniecznie odnosić się do ustawy o szkolnictwie wyższym w konkretnym państwie?
@Justycjariusz: pewnie masz do czynienia tylko z polskim środowiskiem naukowym i jego feudalną strukturą rodem z PRL