Wpis z mikrobloga

piotras, patusiarski kumpel malysza, #!$%@? sie jak pies. ukrainka lat 41, natalia, ktora ma meza i matke (+ dzieci wnioskujac z pejsbuka) na ukrainie wyznala mu milosc i masowala zoledzia + nastawiala sie #!$%@? by go pobrac ochoczo. ten jednak mial cos innego w pustym lbie. wolal wyzywac ja cicho od szmat, a finalnie, po wyrwaniu od ukrainki setki lisci, wyszedl gdzies #!$%@?.

w miedzy czasie malysz kretyn wykazywal sie swoim debilizem i staral sie pokazac jakies papiery z ZK, co raczej #!$%@? widzow.

anastazja w tym czasie mocno podniecona fejmem - z jednej strony zapraszala znajomych na stirma, z drugiej skarzyla sie, ze po tym jak przyznala sie do dawania dupy za hajs (wczoraj) to cale miasto wie i ma lipe. o ile na trzezwo natalia wykazywala jakis rozsadek, to anastazja jest glupia jak but caly czas.

w koncu piotras wyszedl gdzies i slychac bylo krzyki anastazji. w tle glos jakiegos.. wlasciciela mieszkania lub sasiada ktory powiedzial, ze do soboty #!$%@?. #!$%@? piotras mial noz w rece i skaleczyl nim anastazje.

nie chcial sie tez uspokoic i pragnal za wszelka cene wyjsc z mieszkania by #!$%@? nozem. natalia probowala mu pewnie #!$%@? gale by chlop sie uspokoil, ale malysz sie odpalil, ze sam ogarnie kolege i wyznal milosc do anastazji, ktora skwitowala owe wyznanie: "zamknij morde #!$%@?"

w koncu doszlo do szarpaniny miedzy malyszem a piterem, zgaslo swiatlo, strim zdechl. stezenie dymow bylo jeszcze bardziej geste, ale z grubsza, po paru piwkach tak to widzialem.

ps - malysz klasycznie byl zlewany i olewany przez wszystkich. wyzywala go nastka jak i piter. po wyzwiskach najprawdopodobniej w koncu dostal wp.. bo na koncu strima slychac jak placze. pomiatany zawsze, wszedzie i przez kazdego.

#malyszofficial
#danielmagical
  • 8
  • Odpowiedz
@decadence: Ukrainka ponoć ma mieszkanie (dostała w spadku po dziadku lub babci) w Toruniu i tam też ponoć mieszka jej mama nie wiem czy z nią czy tylko w okolicy. I to z powodu jej mamy miała wcześniej opuścić imprezę co spowodowało pewne spiny i chyba pierwsze moce odpalenie się Ukrainki.
  • Odpowiedz
chcialem przekazac jak najszybciej, wiec jakosc jest niedbala. brak tez wielu cennych smaczkow, takich jak: "znam go siedem lat, to moj przyjaciel/kolega (?) nie zaj&#^bie mi (XDDDDDD)

zdegustowanie anastazji na wyznania malysza, ktory przypieprzal sie do pitera, za to, ze ją skaleczyl i chcial bronic zdrowia oraz honoru swej ukochanej

natalia miala zas pretensje do anastazji, ze nie ogarnela malysza. bo byla sytuacja, gdy natka zaciagnela pijanego w 7 dup pitera gdzies
  • Odpowiedz
Anastazja sama nie potrafi określić swojego statusu w związku.

Podczas pierwszego lagowego strimu podśmiewywała do Małysza coś w stylu "tylko mnie nie gwałć". Potem się droczyli. W pewnym momencie Anastazja powiedziała że Małysz jest jej na co Małysz powiedział że to się może zaraz zmienić co wywołało #!$%@? u Anastazji i wybuch śmiechu u Ukrainki.

W kolejnych dniach ich relacje wyglądały równie dziwnie jak cały strim np. w jakiś kilku ostatnich godzinach
  • Odpowiedz