Ma ktoś Kz zsn i się wypowie jak grają? A może coś innego w cenie +/-10$? Mam es4 i są spoko, ale czegoś mi w nich brakuje, nie powiem konkretnie czego, no ale czegoś XD #kz #sluchawki
@psiaki: Słuchawki wykonane super, kabel średnio, brzmienie jak na 60 zł super (bas nie schodzi super nisko, ale jest tyci rumbla, no i nie przesłania mocno innych częstotliwości, plus góra nie kłuje uszu).
W tej cenie (same słuchawki $3, ale kabel i konektory MMCX trzeba kupić) rekablowane Sony MH755 są też ciekawą opcją, bo brzmienie podobno mają lepsze niż niektóre słuchawki za $100-150 (mają wykres podobny do "Harman's IEM
Kupilem chate po starej babci i ciągle przychodzi do mnie czarny kot, różowa mówi abym przeganiał bo będzie szczać w ogrodzie, a mi go trochę szkoda jednak.
#kz #sluchawki
Słuchawki wykonane super, kabel średnio, brzmienie jak na 60 zł super (bas nie schodzi super nisko, ale jest tyci rumbla, no i nie przesłania mocno innych częstotliwości, plus góra nie kłuje uszu).
W tej cenie (same słuchawki $3, ale kabel i konektory MMCX trzeba kupić) rekablowane Sony MH755 są też ciekawą opcją, bo brzmienie podobno mają lepsze niż niektóre słuchawki za $100-150 (mają wykres podobny do "Harman's IEM