Aktywne Wpisy
klaudxx +4
Jednym z plusow bycia singielka jest to, ze nie trzeba wymyslac ani kupowac prezentow partnerowi na swieta.
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
PRO:
- Heblo - 5pk
- kimiz - 2pk
- kj5d - 2pk
- Manux - 1pk
- Diego - 1pk + DQ(PLP)(ignored Penalty)
- Yonashoo - 2pk + DQ(PLP)
- Robertus - 1pk
- Cinek - 1pk
- Shalkyer - 1pk
- Syruch - DQ(PLP)
- sterk - DQ(PLP)
- Turboone - DQ(PLP)
- Patjx - DQ(PLP)
- Adziu - DQ(PLP)
SEMI:
- Baster - 3pk
- mknbl - 3pk
- pawko - 3pk
- Kocur - 1pk
- Mateush92 - 1pk
- Floszunio - 1pk
- Mike Kowalski - DQ(PLP)
- neok - DQ(PLP)
AM:
- Samko - 3pk
- gozdagno - 3pk
- almclox - 4pk
- Jachu - 3pk + DQ(ignored Penalty)
- kamciuu - 2pk
- Inco - 1pk
- B4RT19 - 5pk + DQ(ignored Penalty)
- fungfung - 2pk
- Tarec - 3pk
- cactus - 4pk
- Dafir - DQ(PLP)
- funt - DQ(PLP)
- makumba88 - DQ(PLP)
--------------------------------------------------------------------
Ewentualne odwołania odnośnie kar prosimy składać w komentarzach poniżej z wyraźnym zaznaczeniem prośby o ponowne rozpatrzenie sytuacji i swojej argumentacji.
arkusz szczegółowy - KLIK
--------------------------------------------------------------------
#acleague
Never mind, bo ciut za daleko wyjechałem xD
Spoko
W takim razie za lekki wyjazd tyle samo PK co za z------e komuś wyścigu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Złapałem uślizg i dlatego, pokornie wróciłem za linię
Wyjazd Kimiza -
Jako inżynier Texaco, składam odwołanie za kierowcę pawko.
Niestety, brakuje komentarza do sytuacji zgłoszonej przez kolinarego, lecz mam nadzieje że zostanie mi to kulturalnie wyjaśnione.
Niemniej, sytuacja tyczy się pojazdu z grupy C i auta grupy dtm. Pawko zasiadał za kierownicą
Każde odstępstwa od regulaminu spotkałyby się z fala krytyki. Dlatego staramy się w 100% go przestrzegać.
Napisane jest że ma być identyczna z tą udostępniona przez nas. PLP z ROS czy nawet nasza Wersja z sezonu GT3 jest wersja nieprawidłowa. Wersja PLP na dysku jest ciągle ta sama i niezmienna.
Nie jesteśmy w stanie logicznie wytłumaczyć czemu niektórzy mają problem
@ACLeague: czy to jest wersja z poprzedniego sezonu?
to jest paczka RETRO WEK która wrzuciłem przed wyścigiem wiec gdzie jest problem ??
https://drive.google.com/open?id=1pqsHWHmSck_D2jeK1Oa4MwGwtRpqwjEf