Aktywne Wpisy
zonobijca +266
Lewaki niby takie tolerancyjne, ale wspomnij, że zagłosowałeś na Hernik-Zajączkowską i już dostajesz łatkę spermiarza, który się naoglądał plakatów z nią i zagłosował penisem. Tymczasem prawdziwi spermiarze są na paradach gejów i lesbijek, bo jak nazwać kogoś, kto nie panuje nad swoim popędem i musi przebierać się za babę, psa albo helikopter. Ale to głosowanie na przeciętnie atrakcyjną, zadbaną kobietę, tylko bez kolorowego gówna zamiast włosów, kolczyka w piżdzie i tatuażu, nie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Muszę postawić zdecydowanie na jeden plan, bo zacząłem od tego sakerowego, ale przy 5x5 nie do końca czuję jakąkolwiek „pompę” ( ͡° ͜ʖ ͡°) Później spróbowałem tego - https://www.reddit.com/r/Fitness/comments/37ylk5/a_linear_progression_based_ppl_program_for/ ale 6 treningów w tygodniu to chyba zdecydowanie za dużo przy mojej pracy. Dzisiaj ledwo wstałem po 8 godzinach snu, wiec zdecydowanie nie jest to dla mnie. Podobało mi się to o tyle, że są tam sety AMRAP i superserie, po których czułem naprawdę, że skanowałem mięśnie i było to bardzo satysfakcjonujące.
Dlatego pytanie - czy wrócić do FBW i jechać na nim jeszcze te 3-4 miesiące co najmniej czy przerzucić się na Greyskulla? Zależy mi na sile, ale przede wszystkim muszę zrzucić jeszcze sporo sadła.
#mikrokoksy
#silownia
W sumie GLP to chyba bardziej trening dla powerlifterow? A mnie mimo wszystko trochę hipertrofia interesuje :)
@ladelli: dieta