Wpis z mikrobloga

Dziś na lajwie z ważniejszych akcji:
-Gubernator stwierdził że ma limit Fast Food Diet... W GŁOWIE. Cokolwiek to kurnia znaczy
-We vlogach z USA przekonywał że wycieczkę za ocean da się ogarnąć w 3 tysiącach złotych od osoby. Właśnie powiedział, że z Kasandrą #!$%@? 19 kafli. Blisko tej trójki XD
-Mustang 5.0 piecze dalej sakramencko
-178 cm wzrostu... i śmiech Kasandry jak to powiedział XD
-Mógł w niedzielę jechać z chłopakami do Krakowa, ale już wcześniej umówił się z widzami na rozdawanie papryczek. Spełnił obietnicę i jest z tego powodu bardzo dumny, że nie wystawił ludzi do wiatru
-Ból dupy o sponsoring na Youtubie że czego to ci sponsorzy nie wymagali. Wolał wycofać tę opcję z kanału

Ogólna ocena skali żenady: mocno poleciał, muszę to rozchodzić po pokoju- Jeden Bebzunator i siedem Ulańców
#mocnyvlog #kieleckiulaniec
  • 15
-We vlogach z USA przekonywał że wycieczkę za ocean da się ogarnąć w 3 tysiącach złotych od osoby. Właśnie powiedział, że z Kasandrą #!$%@? 19 kafli. Blisko tej trójki XD

@PatoPaczacz: co to za argument xD 1. mówił, że przeżycie tam da się ogarnąć w 3 tysiące złotych, dodaj do tego loty (2000) i już masz 10 koła za dwie osoby czyli 9 koła mniej niż ich to wyszło 2. to
@Adams_GA: to ja mówię "sprawdzam". Podsumowanie od 1:47
"Macie dnióweczkę dwie stówki [nocleg+jedzenie- dop. red.], 10 dni to jest 2 kafle + bilet ostatnio w promocji jaki widziałem to jest 880. [...] Za 3 kafle macie 10 dni w Miami. Chyba się spyla! [...] Jeśli chodzi o akomodejszyn, to też by się udało pewnie taniej to zrobić, bo można przez AirBnb..."

https://youtu.be/szA0ng9ONLA?t=106

Tak że tak:
1. Nie mówił tylko o przeżyciu,
@PatoPaczacz: a no to faktycznie, ja trochę inaczej zapamiętałem ten fragment więc po części przyznaję rację, jednak nie ze wszystkim.

Fanaberia w #!$%@? XD

no branie w najem mustanga to np. jest fanaberia, tak samo Tesla, która kosztowała pewnie koło 100-200 dolarów za dobę. Nawet jeśli twierdzisz, że samochód jest konieczny to mustang w takim najmie jest pewnie 50-70 dolarów droższy za dobę niż jakiś przeciętny samochód. Czyli na samym tym
@Adams_GA: ok, Tesla to fanaberia, ale jeździł nią 2 dni? Mustang to normalne auto w Stanach, taki ichniejszy Passat. Na stronie którą wypożyczał kosztuje ok 40-50 dolców/dzień. Najtańsze samochody kosztują tam ok 30$/doba, więc Ford M wcale taki droższy nie jest. Metro- cena biletu to 2,25. x4 bilety dziennie (zakładam wyjazd do jakiejś atrakcji-centrum miasta-wyjazd do innej atrakcji-powrót). x10 dni to daje 90$. Uprzedzający pytanie- nie, nie ma tam czegoś takiego