Aktywne Wpisy
Cosipi +131
Przecież od zawsze było wiadomo że TVP to takie samo ścierwo jak TVN
Różnica jest jedna TVPis nadający narrację pisowsko/katolicko/socjalistyczną jest finansowany z naszych pieniędzy
Natomiast TuskVN nadający narrację opozycji/lewactwa/fajnopolactwa jest finansowany z prywatnych amerykańskich pieniędzy skrajnych lewaków jakim jest Warner Bros
Zarówno jedni i drudzy to totalne zakłamanie fałszywe gnidy które nigdy nie powiedziały słowa prawdy
Ja na tych dwóch stacjach oglądam tylko sport, nic więcej i normalnym ludziom polecam to
Różnica jest jedna TVPis nadający narrację pisowsko/katolicko/socjalistyczną jest finansowany z naszych pieniędzy
Natomiast TuskVN nadający narrację opozycji/lewactwa/fajnopolactwa jest finansowany z prywatnych amerykańskich pieniędzy skrajnych lewaków jakim jest Warner Bros
Zarówno jedni i drudzy to totalne zakłamanie fałszywe gnidy które nigdy nie powiedziały słowa prawdy
Ja na tych dwóch stacjach oglądam tylko sport, nic więcej i normalnym ludziom polecam to
Mega_Smieszek +297
Widzicie jak prosto ogarnąć mieszkanko? A nie jakieś kredyty, procenty, spłaty, nadpłaty. A na co to komu?
#nieruchomosci #madki #heheszki
#nieruchomosci #madki #heheszki
Wygrał z tym twittem xD
Btw - wstyd jak ja #!$%@?. Swoją drogą ten mecz pokazuje co znaczy rozgrywający. To nic że Anwil nie miał dwóch. Miał trzeciego, na poziomie bez urazy drugiej piątki AZS Koszalin. Igor Wadowski na parkiecie w 13min, Anwil +16, Igor Wadowski poza parkietem (czyli rozgrywali Michalak z Simonem), 27min, -17 z beniaminkiem we własnej hali. Statystyki zaawansowane, typu punkty na 100 posiadań byłyby jeszcze bardziej bolesne i gołym okiem było widać co trzeba zrobić żeby wygrać mecz. A Wadowski z 8 ostatnich minut bez gry kiedy wynik się sypał.
Pozostałych 4 zawodników było obok niego zawsze na takim poziomie że wystarczyło zagrać cokolwiek po pierwszej zasłonie i było ok. Bez niego było przede wszystkim za długo. O
Co do Wadowskiego - nie ma co patrzeć w statystyki, bo gołym okiem było widać, że z nim Anwil grał lepiej. Niestety IM jest strasznym betonem w tej swojej "nowoczesności". Positionless basketball, obrona 1-3-1, pułapki, podwojenia, a przez to co chwila wolne pozycje na obwodzie. Z taką Spójnią to naprawdę