Wpis z mikrobloga

Czesc mam problem z mora ulartu pomodlilem sie do beliara (mialem ten amulet co byl potrzebny) i beliar mi nie dal tej runy teraz nie moge cofnac sie do poczatku bo nadpisalem save :v ktoś pomoże?
#returning
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bromatologia: ja robiłem tą metoda z mieczem beliara w eq bo jeszcze wtedy nie wiedzialem ze jak sie wywali na ziemie to bedzie mozna na inny sposob przejsc
Ehhh moze jak mi sie zachce to zaczne od ktoregos tam save tylko nie chce mi sie znow biegac po tej pustyni adanosa najgorzej
  • Odpowiedz
teraz mam inny problem chodzi o to ze jak mam ten amulet przy sobie i ide do kapliczki beliara klikam na to ''popros o mora ulartu" uderza we mnie piorun i nic sie nie wyswietla (jestem paladynem ma to jakis zwiazek z tym?)
ps.
znalazlem mniej wiecej save sprzed pojsciem na ta wype etnu czy jak ona sie tam nazywala ( ͟ل͜)
  • Odpowiedz
@Hadrys: Będąc paladynem masz bodajże 5% (niektórzy piszą że 1%) szansy na dostanie runy. Jeśli dostałeś błyskawicą to znaczy że się nie udało - wczytujesz sejwa i próbujesz aż wyskoczy że Beliar obdarzył cię runą czy coś takiego. Ja tak robiłem i się udało.
  • Odpowiedz