Aktywne Wpisy
Minieri 0
Dobra bo nie da mi to spokoju - czy według was serio są nawet tutaj opłacane onuce? Bo widziałem że ten gość z Cooperem w avatarze spamuje, są jacyś inni? I jakby można to przykłady bzdur które piszą poproszę o pomocy Polski dla Ukrainy itp.
Sry, ale nie śledzę za bardzo a mnie to zaciekawiło.
#ukraina #wojna
Sry, ale nie śledzę za bardzo a mnie to zaciekawiło.
#ukraina #wojna
Dziś mignęła mi gdzieś informacja że rosjanie stawiają w gotowości strategiczne wojska rakietowe = grożą atakiem nuklearnym i mają 1500 głowic.
Może ta cyfra robi jakieś wrażenie ale przesiejmy sobie troszkę dużą cyfrę przez sito rzeczywistości.
Rosja mówi że ma 1.500 głowic.
- Twierdziła też że ma 12.500 czołgów, ale wiemy jak działają gtakie ównokraje więc na papierze cyfra się zgadzała ale okazało się że na te cyfre składały się nawet t-34
Może ta cyfra robi jakieś wrażenie ale przesiejmy sobie troszkę dużą cyfrę przez sito rzeczywistości.
Rosja mówi że ma 1.500 głowic.
- Twierdziła też że ma 12.500 czołgów, ale wiemy jak działają gtakie ównokraje więc na papierze cyfra się zgadzała ale okazało się że na te cyfre składały się nawet t-34
Wiecie co wam powiem? Choćbyśmy się zesrali, to w naszym wieku (20+,25+...) jesteśmy na straconej pozycji. Te kobiety jakie by nie były na starcie są zniszczone poprzednimi związkami, swoimi nałogami, przyzwyczajeniami, nadwagą itd
Po prostu ogarnijcie to, że jest już za późno. Teraz jeden z drugim możecie zadzwonić na roksę. Ja bym chętnie to zrobił po raz kolejny ale jestem spłukany i mam długi, więc ultra #przegryw i basta
tak pytam nie mogę?
zwiększyła się pewność siebie po tej roskie czy nie?
Podsumowując : pewność siebie nie zwiększyła się jakoś szczególnie, ale zaspokoilem swoją ciekawość i "odhaczyłem" utratę dziewictwa/prawictwa