Wpis z mikrobloga

#przegryw #tfwnogf
Wiecie co wam powiem? Choćbyśmy się zesrali, to w naszym wieku (20+,25+...) jesteśmy na straconej pozycji. Te kobiety jakie by nie były na starcie są zniszczone poprzednimi związkami, swoimi nałogami, przyzwyczajeniami, nadwagą itd
Po prostu ogarnijcie to, że jest już za późno. Teraz jeden z drugim możecie zadzwonić na roksę. Ja bym chętnie to zrobił po raz kolejny ale jestem spłukany i mam długi, więc ultra #przegryw i basta
  • 8
@AnonimowyGoj: co to pier.... za robote sie wez ,,jełopie" ;) jestem tu od niedawna, ale takich wpisów jest cała masa. To jest jakaś prowokacja ? Czy Ty naprawdę myślisz że tylko Ty masz problemy ? nie ogarniam. Uwierz miras że prawie każdy ma przeje$#@. Różnica polega na tym, że jedni coś z tym robią - inni nie.
@dleifteh moja pewność siebie jest ogólnie wysoka, nigdy nie miałem z tym problemu, niestety nie przekłada się to na sukces matrymonialny. Natomiast po wizycie poczułem się po prostu bardziej męsko i wiedziałem co i jak się "robi" choc raz na żywo, to naprawdę jest cenne.
Podsumowując : pewność siebie nie zwiększyła się jakoś szczególnie, ale zaspokoilem swoją ciekawość i "odhaczyłem" utratę dziewictwa/prawictwa
Ja miałem jedynie wyrzuty sumienia bo po latach walenia był problem żeby w ogóle stanął i ogólnie kiepsko z tym było. XD Wyszedłem znerwicowany, zawstydzony itp