Hej MIrki, Szef chce nam kupić książki z #sap więc szukam inspiracji. Na chwilę obecną jestem mocno junior. Mam więdzę z zakresu finansów, która ratuje mi zadek ale niestety z połączniea modułów MM/FI/SD jestem piczką xD Możecie polecić coś w tematach #fico ewentualnie coś z integracji modułów?
@kaczor: dzięki! Właśnie się zastanawiam jak się do tematu zabrać bo niby działamy na R/3 ale do 2025 miałaby być zmiana na s4/hana. Środowisko testowe do S4/HANA nam przydzielili więc jakby zasponsorował obie to miałbym się na czym bawić przez najbliższe kilka miesięcy.
@CrazyBaran: Kolego wszystkie firmy juz zapisaly te date bo to koniec wsparcia dla R/3 i/lub ECC. Mysle ze nie bedzie tak zle i SAP przedluzy wsparcie tak jak to robil MS dla Windy. Na razie nie ma na rynku tyle firm ktore moga taka transformacje przeprowadzic.
@CrazyBaran: kraków, ale jak @zer0corps: wspomniał wiąże się to z brakiem wsparcia dla R/3. Dla mnie też wydaje się to być mega optymistyczna wersja skoro niektóre projekty planowane na pół roku ciągną się już drugi rok i końca nie widać;)
Szef chce nam kupić książki z #sap więc szukam inspiracji. Na chwilę obecną jestem mocno junior. Mam więdzę z zakresu finansów, która ratuje mi zadek ale niestety z połączniea modułów MM/FI/SD jestem piczką xD
Możecie polecić coś w tematach #fico ewentualnie coś z integracji modułów?
https://www.sap-press.com/finance-controlling/
Niestety nie jestem od FICO/MM/SD, więc nie polecę nic konkretnego.
Dla mnie też wydaje się to być mega optymistyczna wersja skoro niektóre projekty planowane na pół roku ciągną się już drugi rok i końca nie widać;)