Wpis z mikrobloga

@Odcien_Trawiastego: Znaczy to niekoniecznie musi być exploit, ale z reguły go się tak szyfruje itd. Jak co to podeślij mi adres strony na priv to może uda się rozkodować. Albo kod(jsfiddle), żebym mógł sobie skopiować.
@Odcien_Trawiastego: To jest po prostu kod JS poddany obfuskacji, czyli zaciemnieniu. Powszechna praktyka i wcale nie oznacza od razu, że ten kod jest czymś "złośliwym". Kod JavaScript jest przesyłany do użytkownika w otwartej postaci, a nie zawsze właściciel strony chce, aby użytkownik mógł go sobie obejrzeć, zrozumieć i wykorzystać. Dlatego stosuje się takie sztuczki, które nie zmieniają logiki działania kodu, ale niesamowicie utrudniają jego zrozumienie użytkownikowi.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Zaciemnianie_kodu
@Odcien_Trawiastego: Posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku. Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka, otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty, 3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni. Pracujesz w zakładzie