Wpis z mikrobloga

@NaczelnyHejter: Jadę kiedyś rowerem, a tam stoją takie dwa babury postury szreka, myślałem że truskawki sprzedają czy coś, aż zwolniłem obczaić. Okazało się że to tirówki. Wracając mam widok z górki na lasek gdzie klienci zawożą panie, a tam jakiś gość ze (25 lat maks) tą jedną od obraca (bez szczegółów).
Nie wiem o co chodzi, ale wygląda na to że jakby jeden Janusz zgolił wąsy i stanął w szpilkach przy
  • Odpowiedz
Genialne, ciekawe czemu wciąż istnieją pralnie pieniędzy jak można w jeden prosty sposób je wyprać...

@dziekuje:

Z takimi prostytutkami to dużo roboty - zajęcie dla drobnicy.
Porządni biznesmeni piorą forsę dziesiątkami i setkami milionów. Taką forsę puszcza się przez firmy na Cyprze, Kajmanach, Wyspach Dziewiczych, Jersey itd. Oraz nieruchomości.
  • Odpowiedz
@NaczelnyHejter: stary poczytaj dział dla panienek na garsonierze - niektóre tam tak wybrzydzają na klientów jakby to one płaciły xD ma szczęście spore grono dziewczyn tam jest zdania ze klient płaci za usługę a nie za skakanie naokoło niej.

Niektóre np pisały ze są niezadowolone jak klient przychodzi z pustymi rękoma - tzn bez kwiatka czy czekoladek XD
  • Odpowiedz