@Maciek98: Nie powinieniem ci odpisywać bo nawet nie powinno mi się chcieć czytać tych spocin. Ale dobra masz swój dzień dzieciaku. Nie próbowałem, ale jest coś takiego jak synestezja zmysłów. Jak coś wygląda jak gówno to podejdziesz do tego ze sporą rezerwą (no chyba, że ty nie xd) i powąchasz lub nawet nie. Jak ktoś wygląda na sebixa to nie zapytasz go drogę. Jak ktoś ma ryju wypisane 10 lat bez
@klcn123: To idź stąd bo będzie brudno @kryptomanix: Ja mam ten plus że u mnie w rodzinnym mieście w małym sklepiku można kupić klasyczną (choć cena duża) ale zawsze w razie czego fruu w pociąg i za 13,80 zł mogę skoczyć do Bohumina/Ostrawy i tam kupić.
@sylwke3100: Ktoś może kojarzy czy idzie Kofolę dostać aktualnie w jakiejkolwiek sieci sklepów w Polsce?
https://www.youtube.com/playlist?list=PL6qDdl-jMuP5PKtJ1WuGIHuNqptUzLkHO
@TemereNomine
Proszę nie obrażać dr peppera ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ bardzo dobry napój którego trzeba docenić
kofola w moim sercu <3
@kryptomanix: Ja mam ten plus że u mnie w rodzinnym mieście w małym sklepiku można kupić klasyczną (choć cena duża) ale zawsze w razie czego fruu w pociąg i za 13,80 zł mogę skoczyć do Bohumina/Ostrawy i tam kupić.
@smieszeklukasz: W żadnej sieci chyba nie -
@smieszeklukasz: No ja jak ostatnio w Ostrawie byłem to zrobiłem zapasy trzech dużych butli i małe :D