@dradziak: 100 ml? bo jeśli tak to może i bym wziął i rozebrał, ale nie ukrywam, ze nie chce mi się bawić w dekantowanie znowu, a całej setki bym nie wykończył nigdy :))))
@dr_love Tak, całą setkę. On kupił jakoś 4 flaszki i dwie na sprzedaż niby będzie miał. Ja nie mam dosłownie teraz nic, tylko parę kopert, kilka opakowań jeszcze, więc musiałbym zaopatrzyć się w szkiełka :D
@SpasticInk Ja trzymałem w koszyku za 144, ale jak zwykle chciałem kupić i cookies wyczyszczone. Ja będę polował o 8 nad ranem, bo wtedy może być wysyp ciekawych rzeczy :)
@SpasticInk E-glamour i elnino, na iperfumy ostatnio nie ma nic ciekawego. Jakby taka promka była, jak wtedy, gdy First Instinct wjechał za 50 zł, to by było fajnie :D
Czy ktoś jest chętny na Bentley - Absolute w cenie 175 zł za sztukę?
#perfumy
Zobaczymy, bo kumpel ma mieć :/
@Obliv
Weź przestań, mi ciasteczka wyczyściło i d--a.....
Tak, całą setkę.
On kupił jakoś 4 flaszki i dwie na sprzedaż niby będzie miał.
Ja nie mam dosłownie teraz nic, tylko parę kopert, kilka opakowań jeszcze, więc musiałbym zaopatrzyć się w szkiełka :D
@Nihilnovii
Oki, dam Wam znać.
Jeśli już, to w przyszłym tygodniu pewnie :)
Weź mi nic nie mów...
Aż mi się odechciało robić rozbiórke...
Ja trzymałem w koszyku za 144, ale jak zwykle chciałem kupić i cookies wyczyszczone.
Ja będę polował o 8 nad ranem, bo wtedy może być wysyp ciekawych rzeczy :)
E-glamour i elnino, na iperfumy ostatnio nie ma nic ciekawego.
Jakby taka promka była, jak wtedy, gdy First Instinct wjechał za 50 zł, to by było fajnie :D