Aktywne Wpisy

ZdarzaSie +8
Plus wariatki, z którymi nikt nie wytrzymuje dłużej niż miesiąc
źródło: temp_file493829360834886724
Pobierz
LUDZIE!!!
Czy wy jesteście normalni??
shakowano insta i X Melanie Trump a wykres tego scamu wygląda ultra scamersko, jak typowy rugpull a wy wierzycie, ze trump i melanie naprawdę zrobili memecoiny?
Jesteśćie
Czy wy jesteście normalni??
shakowano insta i X Melanie Trump a wykres tego scamu wygląda ultra scamersko, jak typowy rugpull a wy wierzycie, ze trump i melanie naprawdę zrobili memecoiny?
Jesteśćie
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-20 011538
Pobierz

PiS przejmuje Dolny Śląsk, zgodzili się na marszałka Przybylskiego :/ Na kogo ja k---a zagłosowałem, bezpartyjne g---o. I niech ktoś powie mi, żeby głosować na mniejsze komitety, skoro one później kolaborują z PiSem. Ja wiedziałem, że Wild ma ciągoty do PiSu, ale myślałem że Przybylski będzie chciał współpracy z PIS
Nigdy więcej nie głosuje na nikogo innego niż KO, mogą sobie wystawiać Schetynę, Kopacz, nawet niech wystawiają Kamińskiego. Wszystko lepsze od PiSu.
#wroclaw #wybory #dolnyslask #pis #neuropa #polityka
Za rok wraca Tusk i mam nadzieje że wyrzuci Schetynę na zbity pysk. R------ł PO, jego to powinni w przyszłym roku na listy PiSu dać, bo nikt nie zrobił tyle dla Kaczyńskiego co
@Tommy__: Tak, brawo, załapałeś.
Przed wyborami mówili, że z PiSem nie będą współpracować, a byli w koalicji z po. Wydawała się idealna opcja na pokazanie schetynie środkowego palca. No i pokazaliśmy ( ͡° ʖ̯ ͡°)