Wpis z mikrobloga

https://twitter.com/MarcinTorz/status/1054829112194490369
PiS przejmuje Dolny Śląsk, zgodzili się na marszałka Przybylskiego :/ Na kogo ja k---a zagłosowałem, bezpartyjne g---o. I niech ktoś powie mi, żeby głosować na mniejsze komitety, skoro one później kolaborują z PiSem. Ja wiedziałem, że Wild ma ciągoty do PiSu, ale myślałem że Przybylski będzie chciał współpracy z PIS
Nigdy więcej nie głosuje na nikogo innego niż KO, mogą sobie wystawiać Schetynę, Kopacz, nawet niech wystawiają Kamińskiego. Wszystko lepsze od PiSu.
#wroclaw #wybory #dolnyslask #pis #neuropa #polityka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tommy__: no przed wyborami byli w większości razem z PO. Wszyscy ich członkowie to odpady z PO. Połowa odeszła za Schetyny, wydawało się że są blisko z Protasiewiczem, czyli wrogiem nowego szefa PO, ale jednak zwolennikiem Tuska. Głosując na nich mogłem chyba zakładać, że będą chcieli zostać w starej koalicji, chociaż połowa. Jednak PiS nie liczy się ze stanowiskami, tylko chcieli przejąć województwo i obiecali im wszystko. PiS jest tak
  • Odpowiedz
@lewaq3000: Dzięki. Nawet nie wiedziałem za dużo o tej partii. Myślałem, że oni bardziej byli proPiS. A za 5 lat to w ogóle nie wiadomo jak będzie wyglądać opozycja jak dalej głupi Grześ tam będzie rządził.
  • Odpowiedz
@Tommy__: No byli przeciwko PiS. Na oficjalnych kontach krytykowali PiS, że niszczy samorządy, że gra taśmami. Przybylski dawał wywiady w 2016 roku, że nie widzi takiej możliwości, żeby PiS współrządził razem z nimi województwem. Ot słowa karierowiczów.
Za rok wraca Tusk i mam nadzieje że wyrzuci Schetynę na zbity pysk. R------ł PO, jego to powinni w przyszłym roku na listy PiSu dać, bo nikt nie zrobił tyle dla Kaczyńskiego co
  • Odpowiedz
@ZbrodniarzWojenny: czy ja wiem czy z PiSu, wszystkie jedynki i wszyscy co weszli to byle PO. Połowa z tych co weszła to uciekła z po za schtyny.
Przed wyborami mówili, że z PiSem nie będą współpracować, a byli w koalicji z po. Wydawała się idealna opcja na pokazanie schetynie środkowego palca. No i pokazaliśmy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz