@kajtek14102: - Blueprint Remover - usuwa w ogóle blueprinty z inventory. Dla mnie must-have, bo bez tego po chwili 3/4 mojego ekwipunku to blueprinty, których użyłem raz i nie użyję nigdy więcej.
- Single Splitter - wygodne rozwiązanie do balansowania stron na taśmociągach. Dokładnie to samo można zrobić z waniliowych elementów, ale wtedy zajmuje więcej miejsca, a nic w gruncie rzeczy nie wnosi.
@RandomowyMirek: Dzięki za single splittera, świetne narzędzie! Przetestuję też FARL bo wydaje się ciekawy, chociaż koleje mam ogarnięte w blueprintach.
Niszczenie blueprintów też niezłe.
@kajtek14102: Fajną robotę robi też mod "bobs adjustable inserters". Podawanie i pobór przedmiotu z określonego punktu a nawet strony taśmy, zmienny wysięg i zmienny kąt działania, ułatwia pewne manewry przy skomplikowanych liniach produkcyjnych, szczególnie przed wynalezieniem aktywnych skrzyń.
Dajcie w komentarzu swoje muzyczki, które macie ustawione jako alarm/budzik, ja zacznę. Kiedyś to od razu wstawałem od tego, teraz już nie to pora zmienić.
Czy jeśli doinstaluje factorisimo będę mógł dalej grać na tym samym zapisie gry? Czy achievmenty będą aktywne?
Czy polecacie jeszcze jakieś mody zmieniające tylko "logistyke" a nie same zasady?
Achievmenty będą aktywne, ale jako "modded". Będziesz je dostawał, ale nie będą pokazywać się na steam.
- Blueprint Remover - usuwa w ogóle blueprinty z inventory. Dla mnie must-have, bo bez tego po chwili 3/4 mojego ekwipunku to blueprinty, których użyłem raz i nie użyję nigdy więcej.
- Single Splitter - wygodne rozwiązanie do balansowania stron na taśmociągach. Dokładnie to samo można zrobić z waniliowych elementów, ale wtedy zajmuje więcej miejsca, a nic w gruncie rzeczy nie wnosi.
- Far Reach - wydłuża odległość, z jakiej
Niszczenie blueprintów też niezłe.
@kajtek14102: Fajną robotę robi też mod "bobs adjustable inserters". Podawanie i pobór przedmiotu z określonego punktu a nawet strony taśmy, zmienny wysięg i zmienny kąt działania, ułatwia pewne manewry przy skomplikowanych liniach produkcyjnych, szczególnie przed wynalezieniem aktywnych skrzyń.