Moje statystyki po 40 godzinach gry. No dopiero tak koło 35 zacząłem coś ugrywać, także dla wszystkich nowych - nie przejmujcie się na początku będzie naprawdę ciężko, dopiero po jakimś okresie będziecie wygrywać #escapefromtarkov
@swayyy: @nadworny_kamien: Co nie warta? Pewnie że warta! Jak zagrasz w nią to już żaden inny FPS nie będzie Cie cieszył na zawsze EFT zostanie w zostanie w Twoim sercu ;) Wersja podstawowa kosztuje coś koło 180zł a wersja MEGA kosztuje przeszło 500zł, ale na podstawowej da się grać, i nie opłaca sie kupować tych dwóch wersji pośrednich
@nadworny_kamien w sumie to nie wiem bo ja sie nie spotkałem z jakimiś utrudnieniami, bugi sa ale w tak malej skali ze nie ma co sie przejmowac.
Co do działania gry to sa spadki fpsow i faktycznie na offline dziala o wiele szybciej, ale trzeba zrozumiec kwestie tego ze po sieci jest duza wymiana informacji nie tylko polzenia postacinalencalego wyposażenia statystyka ale takie piwrdoly jak il9sc w magazynku, uzyte itemy, mody broni,
@nadworny_kamien: i5-4570k 4GHZ, 16gb ramu z niskimi CL, MSI GTX 1080Ti X 11GB, dwa dyski SSD po 500mb zapis odczyt ale i tak na ultra tnie mi się xDDDD (bo to wina optymalizacji sieciowej, obniżają ilosc klatek potem będzie lepiej)
@nadworny_kamien: na low powinno pójść, zresztą duzo ludzi gra na LOW zeby widzieć lepiej przeciwników, a tak to masz w powietrzy pelno tych pyłków i innego zielonego gówna co przeszkadza w graniu
nie no jak czytam wykop, to wychodzi ze zarabia sie tutaj wiecej niz na zachodzie, gdzie nie mamy zadnego duzego korpo, a jestesmy tania sila robocza dla nich
#escapefromtarkov
Wersja podstawowa kosztuje coś koło 180zł a wersja MEGA kosztuje przeszło 500zł, ale na podstawowej da się grać, i nie opłaca sie kupować tych dwóch wersji pośrednich
Co do działania gry to sa spadki fpsow i faktycznie na offline dziala o wiele szybciej, ale trzeba zrozumiec kwestie tego ze po sieci jest duza wymiana informacji nie tylko polzenia postacinalencalego wyposażenia statystyka ale takie piwrdoly jak il9sc w magazynku, uzyte itemy, mody broni,
@nadworny_kamien: na low powinno pójść, zresztą duzo ludzi gra na LOW zeby widzieć lepiej przeciwników, a tak to masz w powietrzy pelno tych pyłków i innego zielonego gówna co przeszkadza w graniu